Ingyenes házhozszállítás 50 ezer Ft feletti vásárlásoknál!

Blaser, a prémim vadászruha

Fontos, hogy mindig megfelelően válasszunk öltözet, ügyelve a kényelemre, hiszen nagyban befolyásolhatja a vadászat hangulatát. A jól összeválogatott vadász felszereléssel sok bosszúságtól megkímélhetjük magunkat, mint például a lesen való didergés, átázott ruha, befülledt aláöltözet, intenzív használatnak kitett szakadozó, foszladozó nadrág…

Vadászati ruházat tekintetében a prémium felszerelést a Blaser garantálja. Sokéves vadászati hagyományokat szem előtt tartva használja a modern textilipar technológiáját.  A Blaser birtokában van mindazon tulajdonságoknak, melyek hozzásegítenek a nyugodt és felszabadult vadászathoz.

Mik is volnának ezek a tulajdonságok?

Érdemes letisztázni, hogy a ruházat értünk van! Mit értünk ez alatt? Egyrészt, a strapabíróságot, kopásállóságot, akkor is, ha intenzíven használjuk. A Blaser egyedülálló, magas minőségű anyagokat fejlesztett ki, hogy mindezt biztosítsa számunkra. Akárcsak a megfelelő számú zsebet tárolásra, legyen hely a GPS-nek, térképnek, zseblámpának, késnek… jó, ha ezek mindig kéznél vannak. Eső, ködszitálás, harmatos aljnövényzet sem jelenthet akadályt, ha a vízhatlan/víztaszító Blaser vadász ruha óv minket, széltől, nedvességtől.

Blaser vadászati ruházat széles választékának köszönhetően, évszaknak, vadászati módnak megfelelően mindig talál ideális, praktikus viseletet. Legyen szó hideg, téli les vadászatról, kora őszi, hajnali cserkelésről, szafari túráról vagy hétvégi kikapcsolódásról, a Blaser ruha mindig megbízható, stílusos társként járul hozzá az élményhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük