Ingyenes házhozszállítás 50 ezer Ft feletti vásárlásoknál!

Swarovski Optik ds 5-25x52P

Vadászat jövője még előttünk áll. A dS azonban már a jövő nyitányát képviseli.

dS 5-25x52P egy teljesen új generációt képvisel a céltávcsövek világában, hiszen a hagyományos céloptika optikai jellemzőit ötvözi a digitális céloptika nyújtotta főbb előnyökkel, aminek eredményeképpen egy lenyűgöző, teljes körű készülék jött létre.

Vadászat közben még sohasem volt ennyire könnyű szemmel tartani a lényeges tényezőket. A céltávcső szemmagasságú kijelzője egyetlen gombnyomásra azonnal és automatikusan megjeleníti a helyes célpontot, a legfontosabb mérési adatokat és az oldalirányú célzási jelöléseket. Mindez könnyű kezelhetőséget és villámgyors reakciót garantál, mivel a lövést megelőzően a céltávcső már nem igényel kézi beállításokat.

A pontos célpontot egyrészt a dS által a helyszínen bemért távolság, lövésszög, légnyomás és hőmérséklet, másrészt pedig az egyedi lőfegyver-lövedék kombináció ballisztikai adatai alapján határozza meg a rendszer.

INTELLIGENS KAPCSOLAT
dS Configuratorban megadhatja ballisztikai adatait, valamint a kijelző személyre szabott beállításait. Ez az új, okostelefonra telepíthető alkalmazás díjmentesen letölthető az App Store és a Google Play alkalmazás-áruházból. Az alkalmazásban mentett adatok Bluetooth®-kapcsolaton keresztül továbbíthatók a céltávcsőre.

A termék 2017 júliusától szállítható.
Rendelését már most leadhatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük