Ingyenes házhozszállítás 50 ezer Ft feletti vásárlásoknál!

Fjallraven ingek, minden helyzetre

Fjällräven ingek közel sem hagyományos ingek! Ha már viselted, biztosan tapasztaltad már. Ha még nem, vess egy pillantást rájuk, amikor legközelebb betérsz egy Fjällrävent forgalmazó üzletbe. Látni fogod mennyi különleges megoldás teszi egyedivé, kitűnő minőségűvé és a legjobb funkcionális inggé.

 

A Fjällräven ing nehéz körülmények között is teljesít

Mindnyájan azt szeretnénk ha kedvenc ingünk évekig tartana. Ezért is erősítettünk meg minden egyes Fjällräven inget keresztöltéssel és dupla varrással. Még a gombok is úgy vannak felvarva, hogy azok képesek legyenek ellenállni a legkeményebb bánásmódnak is. Rengeteg praktikus zsebmegoldás – függőleges zsebek, rejtett vagy látható zsebek, cipzározható és a hagyományos gombos zsebek – gazdagítják őket. Itt nyugodtan tarthatod a hitelkártyádat, kulcsaidat vagy bármi mást, amihez könnyen hozzá akarsz férni, mégis biztonságban tudni.

 

A Fjällräven ingben nem feszengsz

Mi természetesen azt szeretnénk, hogy a legforróbb helyzetekben is jól érzed magad ingjeinkben. Az egyedülálló szellőzést így több ötletes megoldás biztosítja, mint például a speciális nyílások az ing oldalvarrásánál vagy a hátrészén. A hálós zsebek szintén abban segítenek, hogy mozgás során az ingek minél tovább hűvösen tartsanak, kényelmesek legyenek.

 

A különböző típusú Fjällräven ingek

A legnagyobb valószínűséggel már azt is észrevetted, hogy eltérő típusú szövetet választunk és más-más funkcióval látjuk el ingeinket a különböző tevékenységi formáknak megfelelően. Szinte minden megtalálható kollekciónkban, a strapabíró, lélegző ingektől kezdve az egyedi túraingeken át, a jól szellőző, gyűrődésmentes ingekig, amelyek nélkülözhetelen kellékei minden utazásnak, túrázásnak. A semleges színezésű madármegfigyelésre a vadászatra kiváló ingek mellett a jó minőségű, mindennapi használatra tökéletes ingek is helyet kaptak.

Ingjeink különböző fazonokban kaphatóak, könnyen kiválszthatod a számodra legkényelmesebbet.

Fjällräven g-1000

 

A  Fjällräven g-1000  ingek három típusa

Ha felkeresed a legközelebbi Fjällrävent forgalmazó üzletet ingvásárlás gyanánt vagy a weboldalunkon böngészel ing után láthatod, hogy különböző típusú ingeket gyártunk: ingeket túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez (Trekking), ingeket melegebb tájakra való utazásokhoz (Utazás), az erdők világához (Erdő) és mindennapi használatra. Az ingek három különböző fazonnal készülnek: kényelemes, normál és karcsúsított.

Túra és outdoor ingek

Itt találhatod a legstrapabíróbb ingeket aktív használatra. Ide tartoznak a speciális pamut ingek, extra megerősítésekkel és kiváló lélegző tulajdonságokkal, valamint a rugalmas anyagból készülő, gyorsan száradó ingek az intenzív outdoor tevékenységekhez.

 

Ingek utazásokhoz

Ezek az ingek tökéletesek mind a trópusi tűző nap alatt, mind csak egy melegebb nyári napon. Csakúgy mint a túraingeket, ezeket is több évnyi használatra tervezték. Tartós, ám lélegző anyagból készülnek, ami nem csak hűvösen tart, de megvéd a nap káros UV sugárzása ellen is. Amellett, hogy helyet takarítanak meg a poggyászodban, szinte teljesen gyűrődésmentesek.

 

Ingek vadászatokhoz

A kollekció elnyűhetetlen darabjai ellenállnak a legkeményebb használatnak. Semleges színezésük segítégével tökéletesen besimulhatsz az erdők-mezők világába, így a legjobb választás lehet horgászat, vadászat, madárles és minden egyéb erdei tevékenység során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük