Ingyenes házhozszállítás 50 ezer Ft feletti vásárlásoknál!

Hogyan válasszunk Fjallraven nadrágot?

Fjällräven g-1000

 

Minden Fjällräven nadrág közös jellemzője, hogy védelmet nyújt a szél, a nedvesség és az eső ellen. Igen strapabíró, emellett kényelmes viselet, amely rendkívül tartós. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig veled lesz a természet szépségeinek felfedezése során. Mindazonáltal különböző szöveteket használunk, eltérő zsebmegoldásokat tervezünk, valamint különféle fazonú nadrágokat gyártunk, hogy mindenki megtalálja outdoor tevékenységéhez a legmegfelelőbb nadrágot. Itt többet megtudhatsz az alábbi négy fajta nadrágról: túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez, utazásokhoz, az erdők világához és mindennapi használatra.

 

Nadrág túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez (Túrázás)

 

Ebben a kategóriában találod a Fjällräven legtartósabb nadrágjait. A legtöbb ilyen nadrág G-1000-es anyagból készül, ami nagy valószínűséggel a legváltozatosabb módon alkalmazható és legtartósabb szövet az outdoor világban. A sűrű szövésű G-1000-es szövet környezetbarát Grönland wax-szal impregnált, ami még inkább fokozza az anyag tartósságát és vízállóságát. Hogy növeld a nadrágod szövetének időtállóságát és ellenállóságát a szél és a víz ellenében? Egyszerűen csak használj több waxot. De ha épp egy ragyogó, napsütéses időben vágsz neki a túrának, csak mosd ki a waxot a nadrágból. A vékonyan viaszozott G-1000-es szövet  hűvösen tart, rendkívül kényelmes viselet és maximális szellőzést biztosít. Találhatsz héj nadrágokat is túrázáshoz a Fjällräven víz-és szélálló Hydratic anyagából. Ezek a nadrágok átengedik a test izzadása során keletkező nedvességet így csökkentve annak kockázatát, hogy verejtéktől nedves légy, miközben továbbra is megvédenek az esőtől, hótól és egyéb természeti elemektől. Ha szeretnél többet megtudni a speciális G-1000 és Hydratic anyagokról, kattints a “anyagok” linkre a Fjällräven termékek oldalán.

 

Nadrág utazásokhoz (Utazás)

 

A Fjällräven utazáshoz ajánlott nadrágjai egyesítik magukban a strapabíróságot a kevés súllyal, így a legtökéletesebb választások a melegebb éghajlatra tervezett kalandjainkhoz. Ezek a nadrágok ideálisak a forró nyári napokon, ellenállnak az UV sugárzásnak és a szennyeződésnek. Majdnem teljesen gyűrődésmentesek, súlyuk szinte semmi és minimális helyet foglalnak el a csomagban. Ezen nadrágok kifejezetten utazásra lettek tervezve és a Fjällräven saját fejlesztésű MT szövetéből készülnek.

Az MT előnye (MT azaz MicroTravel) az, hogy egyesíti a kis súlyt a nagy ellenállósággal, míg továbbra is megőrzi a pamut hűsítő tulajdonságait. Utazáshoz szintén kiváló a tartós és könnyített G-1000 Lite szövetből készülő nadrág is.

                                            Fjällräven g-1000

Nadrág vadászatokra (Erdő)

 

A Fjällräven vadászatokra ajánlott, vagy ún. erdei nadrágjai hihetetlenül kényelmesek, csendesek és telis-teli vannak hozzáadott praktikus részletekkel, amelyek igen hasznosak lehetnek vadászathoz, horgászathoz, madármegfigyeléshez és minden egyéb erdei tevékenységhez. Ezek a nadrágok a rendkívül tartós G-1000-es illetve a szintén saját fejlesztésű, szél-és vízálló Hydratic anyagokból készülnek.

Nadrág mindennapi használatra (Mindennapi Outdoor)

 

Ebben a kategóriában olyan nagyszerűen szabott, kiváló minőségű nadrágokat találhatsz, amelyek bárhol és bármikor viselhetőek – a funkcionalitás és a tartósság feláldozása nélkül. A mindennapi használatra szánt outdoor nadrágjaink G-1000-es valamint MT(Mikro Travel) anyagokból készülnek.

Amint láthatod, nálunk igen széles választékban találhatsz strapabíró, ám egyben funkcionális nadrágokat, amelyek minden bizonnyal nélkülözhetlen darabjaivá válnak ruhatáradnak és a természetben, a szabadban eltöltött óráknak. Elolvasva a nadrágok leírásait megértheted, hogy valójában nehéz pontosan megmondani melyik a legjobb típus – ez teljes mértékben attól függ, hogy mire akarod használni a nadrágod. Bízunk benne, hogy sikerül kiválasztanod egy nadrágot, amely maradéktalanul tökéletes a számodra, megfelel érdeklődési és tevékenységi körödnek, így állandóan veled lesz túráidon és a hétköznapokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük