Blaser F16 Sporting Heritage Sörétes Fegyver

4 253 000 Ft

Törlés

Tökéletes egyensúly, a legalacsonyabb tokszerkezet, ami a piacon létezik: az Blaser F16 rendkívül elegáns megjelenésű, mely azonnal kategóriájának legjobbjává vált!

A webshopban megrendelt fegyverek NEM kerülnek kiszállításra!  További információért látogasson el boltunkba!

Blaser F16 Sporting Heritage Sörétes Fegyver

Az F16 modell tokszerkezete a lehető legalacsonyabb, a fegyver rendkívül alacsony súlypontú, melynek köszönhetően jól célra tartható és kivételesen dinamikus.

Mindezt megkoronázza a lekerekített tok és az innovatív  monoblokk konstrukció (a tok egy tömbből készül; az elsütő billentyű és a hozzá kapcsolódó sütés egy mozdulattal együtt vehető ki).

A lövő rögtön érzékeli a különbséget, amint felveszi ezt a sörétes fegyvert. A lehető legjobb előfeltétel a jobb lövés érdekében.

 

Az intuitív célzás mellett, az újonnan kifejlesztett, elkeskenyedő (9 mm-ről 7 mm-re) csősín segíti a lövő periférikus látását, mely gyorsabb célratalálást eredményez.

AZ F3 modellhez hasonló Triplex® csőkonstrukció és a már bizonyított Blaser ejektor-rendszer (EBS®) –mely akkor aktiválja az ejektort, amikor a fegyver nyitott állapotban van-engedi a lövőnek, hogy arra koncentráljon, ami igazás fontos: eltalálni a következő célpontot.

A gyors mechanika és a határozott elsütő erő (1,650 grams/3 lb.10 oz.) gyors átmenetet eredményez az impulzus és cselekvés között.

A szokásos megbízhatóságot nyújtó Inerciális Blokk Rendszer (IBS®) megakadályozza az akaratlan, önkéntelen 2. lövést vagy a 2. lövés indítását.

A modern gyártási technológiák, a magas tűrőképességű, minőségű anyagok használata teszik az F16 modellt kivételesen megbízható, hosszú élettartamú fegyverré mind a lőtéren, mind vadászati szituációban.

Gyártó

Blaser

Kaliber

12/76 – 12/76

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Blaser F16 Sporting Heritage Sörétes Fegyver” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.