Blaser Primus 8x42 Keresőtávcső

669 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Nagyítás 8x
Objektív lencse átmérő 42mm
Kilépő pupilla 5.25mm
Szemtávolság 18.2mm
Látómező
Látómező (1,000 m) 141m
Legkisebb fókusztávolság 2m
Méretek 184x144x58 mm
Súly 960 g

Blaser Primus 8x42 Keresőtávcső

SKU 00006870 Kategóriák , ,

A Blaser csapata egy olyan szériát fejlesztett ki a Primus keresőtávcsövekkel, amik minden igénynek megfelelnek a vadászaton.
Ennél a feladatnál a szakma legjobbjai segítettek. Az eredmény: Csúcsoptika “Made in Germany”.

Dinamikus viselkedés a betekintésnél a maximális kényelemért.

A keresőtávcsövet a szemhez emelni és egyből minden tökéletesen látni – egy vadászoptika fejlesztésénél ez egy nagyigényű kihívás. Egy teljesen új optikai számítás a lehető legnagyobb lencsékkel együtt lehetővé teszi, hogy észrevehetően gyorsabban legyünk képben. Ezáltal minden szituációban egy kimondottan kellemes látásérzetet kapunk – még akkor is, ha a távcső egy spontán használatnál nincs optimálisan a szemünknél.

Nagy teljesítmény intelligens védelemmel

A magas fényáteresztés, a semleges színvisszaadás és a brilliánsan kontraszt-gazdag képek kötelezőek a vadászathoz készített keresőtávcsöveknél. A Blaser CCC több rétegű bevonata ( CCC = Contrast and Colour Corrective Coating – kontraszt és szín korrigáló bevonat) minden fényviszonynál első osztályúan teljesít a képvisszaadásban.

A külső lencsék védelme éppen annyira fontos, mint az optikai minőség. A nanotechnológián alapuló SLP bevonat (Smart Lens Protection – okos lencse védelem) a legcsekélyebb támadási felületet adja a víznek és a pornak. Az esőcseppek villámgyorsan leperegnek és a tisztítást is jócskán megkönnyíti.

Tökéletes egyensúlyban

A jó kiegyensúlyozottság a keresőtávcsöveknél egy fontos szempont, ha egy hosszú és fáradásmentes megfigyelésről van szó. Az összes Blaser keresőtávcső modellnél a rövid híd és az okulárokhoz közeli súlypont gondoskodik az optimális kiegyensúlyozottságról és egy hosszú, kifáradás mentes megfigyelést tesznek lehetővé.

A vonzó kétszínű-borítás barna és fekete színű, a kezelő elemek pikkelyes mintázatúak, ezek nem csak tapintásra szimpatikusak, hanem biztosítják azt a szükséges fogást, ami éppen a zord időjárási viszonyoknál elengedhetetlen.

  • Extra gyors fókusz
  • Különösen nagy fényáteresztés
  • Brilliáns kontraszt
  • Új fejlesztésű “CCC” bevonat
  • Megerősítétt magnézium ház
  • Tökéletes egyensúly
  • Levehető szemkagyló a könnyű tisztíthatóságért

A Blaser Primus 8×42 keresőtávcső egy kompakt, univerzális keresőtávcső, bármely vadászati szituációra. Már 30 éves kor felett is az egyik ajánlott méret. Remek választás még idősebb vadásztársainknak is szürkületi vagy kedvez holdas, éjszakai vadászatokra.

Gyártó

Blaser

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Blaser Primus 8×42 Keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor