Delta Optical Titanium 1,5-9x45 IR céltávcső

368 300 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

Csúcskategórás céltávcső. Univerzális, hiszen 1-9x-es nagyítása és nagy frontlencséje akár hajtásra, akár hosszú lövésekre is kiválóan alkalmassá teszi. Nagy kaliberekre is feltehető, 4A vagy 2D szálkereszttel és tűhegynyi világítóponttal rendelkezik.

Delta Optical Titanium 1,5-9x45 IR céltávcső

SKU DO1-9x45 Kategóriák ,

Hasonlóan a 2,5-10×50-es társához, ez is igen univerzális modell. 1,5x-ös nagyítása kiválóan alkalmassá teszi közeli lövésekre, hajtásra, ugyanakkor a maximális 9 szeres nagyítás távoli, hosszú lövésekre is már jól használható.

Brilliáns képalkotású lencséi csúcsminőségű üveganyagokból készülnek, természetesen a legjobb minőségű tükrözésgátló bevonatokkal. Ennek köszönhetően kiváló kontrasztú és fényhasznosítású a távcső, így szürkületben és sötétben is kiválóan megállja a helyét.

A speciális fémötvözetekből felépülő test, a 30-as tubus és a precízen rögzített optikai és mechanikai elemeknek köszönhetően a távcső nagy kaliberekre is bátran feltehető, lőállósága 6500J.

4A vagy 2D szálkereszttel szerelik, mely 9 fokozatban szabályozható fényerővel megvilágítható. A világító pont apró, tűhegynyi méretű, nem takarja ki a vadat.

10 év garanciás modell!

Szerelék

Gyűrűs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delta Optical Titanium 1,5-9×45 IR céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor