Delta Optical Titanium 2,5-15x56 IR SF HD (4A) céltávcső parallaxisbeállítással

311 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

A 2015-ös IWA kiállításon mutatta be a lengyel Delta Optical cég a közkedvelt 2,5-15,5×56 Titanium távcsövének HD változatát. A változás az okulárnál történt, az új szemlencse szélesebb látómezőt biztosít, így a céltávcső pereme szinte “eltűnik”. A “csőeffektus” minimalizálása mellett a nagy lencse kényelmesebb betekintést biztosít. A prémium képminőség és a kimagasló fényáteresztés a legnagyobb márkák közé emeli a Titanium HD céltávcsövet.

Delta Optical Titanium 2,5-15x56 IR SF HD (4A) céltávcső parallaxisbeállítással

SKU DO2-15x56Phd Kategóriák ,

Ez a Delta Titanium céltávcső sem hazudtolja meg a márka jó hírnevét. Kiváló minőségű távcső, melynek szürkületi teljesítménye kimagasló, köszönhetően a rendkívül jó minőségű optikáinak.

Az új megnövelt látómezejű HD modell is széles nagyítástartományban működik, 2,5x és 15x között, így igazi univerzális távcső, használható akár hajtásra és távoli lövésekre is. 92%-os fényáteresztésének köszönhetően rendkívül jól teljesít szürkületben és gyenge látási viszonyok között. 4A-s szálkeresztje világítópontos, melynek fényereje széles skálán, fokozatmentesen szabályozható. A szálkereszt a második képsíkban van, így variábelezéskor nem változik a vastagsága.

A céltávcső rendkívül robosztus, nagy kaliberekre is felszerelhető, lőállósága 6500J. Természetesen nitrogénnel töltött, rezisztens a párára, vízre és a mostoha körülményekre.

10 év garancia!

Gyártó

Delta

Szerelék

Gyűrűs

Szálkereszt

4A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delta Optical Titanium 2,5-15×56 IR SF HD (4A) céltávcső parallaxisbeállítással” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor