GUIDE TA425 HŐKAMERA ELŐTÉT

531 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

A színes 1024×768 felbontású 0,39″-os OLED kijelző kiváló képminőséget garantál megemelve a betekintési komfortot és kihangsúlyozva a legapróbb részleteket is. 400×300 pixeles érzékelőjének képe remek felbontásban kerül használója szeme elé. Az 50mm-es fókusztávolságú objektív és az 50Hz-es képfrissítés folyamatos, élvezhető képet és a sebesség reális érzetét kínálja. A Guide hőkamera előtét a manuális fókusz lehetőségével kerül forgalomba. A kijelzőn lehetőségünk van többféle képbeállításra, mint “Fekete kiemelés, fehér kiemelés, vörös és zöld kiemelés”. Kalibrálásból is háromféle mód közül (automata, manuális, manuális kompenzációs) választhatunk. A kijelző kontrasztja és fényereje állítható.  

GUIDE TA425 HŐKAMERA ELŐTÉT

SKU GUITA425cs Kategória

Miért van Önnek szüksége egy Guide TA425-re, hogy hatékony vadásszá váljon?

A Guide TA 425 hőkamera előtéttel Ön lényegesen kevesebb súlyt fog magával cipelni a vadászatok során. Ez a hőkamera előtét kevesebb mint 450 g-ot nyom, és rövidebb, mint egy okostelefon. Rendkívüli kompaktságával és remek felületkezelésével minden helyzetben jó fogást garantál. A Guide cég ezt az előtétet széleskörű felhasználásra tervezte, így nem kell aggódnunk a szélsőséges hőmérséklet tartományok és a csapadékos időszakok miatt sem.
Felszerelése roppant egyszerű és gyors. Nincs szükség nullázásra, és a legtöbb (40-70 mm-ig) adapterrel kompatibilis. 

 

Különleges optikai tervezés a biztos célzásért

Páratlan szórt fény analízis és feldolgozás technológia. Kiváló minőségű kép és szigorú minőségi előírások biztosítják a pontos célzást és stabilitást

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUIDE TA425 HŐKAMERA ELŐTÉT” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor