HeatLucky Fűthető aláöltözet felső

49 900 Ft49 990 Ft

Törlés

HeatLucky fűthető aláöltözet hosszú újjú felső kényelmes és kellemes viselet, az anyágban elhelyezett fűtőszálakkal pedig akár órákan át melegen tartja a felsőtestet. A három zónában elhelyezett szénszálas fűtőbetétek egyszerre fűtik elől a hasi részt, hátul a csípőt, valamint a lapocka feletti részeket, ezzel biztosítva az egyenletes hőeloszlást.

HeatLucky Fűthető aláöltözet felső

Nagykapacitású (5200mAh) Li-ion akkumulátorát a ruha jobb oldalán egy zsebben kell a fűtőszálhoz csatlakoztatni. Az akkut egy neporén huzat védi és hőszigeteli, valamit viselését is kellemesebbé teszi.

A ruha mosható ekkor az akku csatlakozó vízmentesen ledugózható.

Három fűtési fokozat állítható a jobb oldali újj csuklórészénél elhelyezett gumírozott kapcsolóval. A kapcsolóval halkan, de határozottan kapcsolhatjuk ki és be a fűtést, illetve állíthatjuk a 3 fokozatot. A kapcsoló színekkel jelzi a beállított fűtés intanzitást és négy külön leddel az akku töltöttségét.

Anyaga 94% polyester, 6% spandex, mely kellő rugalmasság mellett kiválő tarósságot biztosít.

Derék méretek:

  • S:     49,5cm
  • M:    52cm
  • L:     54,5cm
  • XL:   57cm
  • XXL: 59,5cm
  • akku:  5200mAh, 7,4V
  • töltő:  8,4V, 1,2A

Kiváló választás midazoknak, akik kültéren vagy fűtetlen helységben végeznek tevékenyéget. Egyaránt ajánljuk vadászoknak, horgászoknak, túrázóknak, kerékpárosoknak, motorosoknak, síelőknek, fegyveres testületek dolgozóinak, építőipari dolgozóknak és mindenkinek, aki nem szeret fázni.

A ruha kézzel és géppel 30 fokon mosható ekkor az akku csatlakozó vízmentesen ledugózható. Javasoljuk a kézi mosást vagy gépi esetén a mosózsák használatát.

Pacmakerrel NEM használható!

Gyártó

Heat Lucky

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HeatLucky Fűthető aláöltözet felső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük