HeatLucky Fűthető aláöltözet felső

49 990 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

HeatLucky fűthető aláöltözet hosszú újjú felső kényelmes és kellemes viselet, az anyágban elhelyezett fűtőszálakkal pedig akár órákan át melegen tartja a felsőtestet. A három zónában elhelyezett szénszálas fűtőbetétek egyszerre fűtik elől a hasi részt, hátul a csípőt, valamint a lapocka feletti részeket, ezzel biztosítva az egyenletes hőeloszlást.

HeatLucky Fűthető aláöltözet felső

Nagykapacitású (5200mAh) Li-ion akkumulátorát a ruha jobb oldalán egy zsebben kell a fűtőszálhoz csatlakoztatni. Az akkut egy neporén huzat védi és hőszigeteli, valamit viselését is kellemesebbé teszi.

A ruha mosható ekkor az akku csatlakozó vízmentesen ledugózható.

Három fűtési fokozat állítható a jobb oldali újj csuklórészénél elhelyezett gumírozott kapcsolóval. A kapcsolóval halkan, de határozottan kapcsolhatjuk ki és be a fűtést, illetve állíthatjuk a 3 fokozatot. A kapcsoló színekkel jelzi a beállított fűtés intanzitást és négy külön leddel az akku töltöttségét.

Anyaga 94% polyester, 6% spandex, mely kellő rugalmasság mellett kiválő tarósságot biztosít.

Derék méretek:

  • S:     49,5cm
  • M:    52cm
  • L:     54,5cm
  • XL:   57cm
  • XXL: 59,5cm
  • akku:  5200mAh, 7,4V
  • töltő:  8,4V, 1,2A

Kiváló választás midazoknak, akik kültéren vagy fűtetlen helységben végeznek tevékenyéget. Egyaránt ajánljuk vadászoknak, horgászoknak, túrázóknak, kerékpárosoknak, motorosoknak, síelőknek, fegyveres testületek dolgozóinak, építőipari dolgozóknak és mindenkinek, aki nem szeret fázni.

A ruha kézzel és géppel 30 fokon mosható ekkor az akku csatlakozó vízmentesen ledugózható. Javasoljuk a kézi mosást vagy gépi esetén a mosózsák használatát.

Pacmakerrel NEM használható!

Gyártó

Heat Lucky

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HeatLucky Fűthető aláöltözet felső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor

Érdekelhetnek még…