Holmenkol Textile proof impregnáló spray (250ml)

6 390 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

olmenkol Textile Proof impregnálószer (250 ml): Rendkívül finom szerkezetű impregnálószer. Lélegzőképességüket elvesztett (pl. normál mosószerrel kimosott) technikai ruházatokhoz, elasztikus anyagokhoz (softshell ruházat, hátizsákok, sátor) is, illetve az erősen igénybevett helyeken (pl. snowboard-osoknál fenékrész). Helyettesítő terméke a mosógépben használható Wash Proof impregnálószer. Bőr, illetve bőrt is tartalmazó ruházathoz a Holmenkol Hightec Proof-ot, cipőkhöz a Shoe Proof terméket ajánljuk!

Holmenkol Textile proof impregnáló spray (250ml)

Csúcsminőségű, nanotechnológiát alkalmazó impregnálószer minden sport- és technikai  ruházathoz az egyedülálló Lótusz-Hybrid-Mátrix technológiával: a nanotechnológiával ötvözve, a lótuszlevél felszínét másolja, amin sem víz, sem más, még a ragadós anyagok sem tapadnak meg. Erős víz- és szennyeződéstaszító, olajnak ellenálló, fenntartja a lélegző képességet.

Alkalmas minden anyaghoz, mint Gore-Tex, Sympatex, Schoeller, eVent, Coolmax, Soft Shell, stb., de akár vászonra és farmerra is). Magas teljesítményű, hosszú élettartamú.

Csomagolása környezetbarát aerosol-spray: jó permet-eloszlatás, nincs cseppképződés, nem dugul el a fúvóka.

Alkalmazása egyszerű, az anyag molekulái azonnali védőréteget képeznek, gyorsan szárad!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Holmenkol Textile proof impregnáló spray (250ml)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor