InfiRay Hybrid HYH50W hőkamera céltávcső

2 199 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

A Hybrid hőkamera előtét / hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. Az előtétként és hőkamera céltávcsőként is használható újdonság cserélhető akkumulátorral rendelkezik és opcionálisan lézeres távmérővel szerelhető fel. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában.

InfiRay Hybrid HYH50W hőkamera céltávcső

A készülék ultra érzékeny 640×480 pixel felbontású hőszenzorral rendelkezik, mely területen az InfiRay már sokat bizonyított az elmúlt években. Egyben sok szempontból igazi referenciává vált. Ezzel a felbontással garantálható, hogy akár 8x digitális nagyításnál is informatív legyen a látott kép.

 

 

Ezen túlmenően a beépített OLED kijelző is a határokat súrolja a maga 2560×1920 pixeles felbontásával. 

Opcionális lézeres távmérővel és a tartozék BDC szálkereszt vezérléssel valódi ballisztikai számításokra, ajánlásokra képes a szoftver, míg az ebben a kategóriában lassan már kötelező WiFi modul applikáción keresztüli vezérlést és képmegosztást kínál. Opcionálisan Bluetooth távirányító is elérhető lesz az előtétként való kényelmes vezérléshez.

 

 

A 64 GB-os belső memória révén lehetőségek tárháza nyílik meg. Fotók és videók sora rögzíthető manuálisan, emellett lehetőség van folyamatos fotó készítésre, késleltetett fotó készítésre, míg mostantól választható az elsütésre automatikusan aktiválódó videó is, mindezek hangrögzítéssel.

A kép a képben és halott pixel korrekció már alapvető ebben a kategóriában, míg a digitális iránytű továbbra is remek eligazodást kínál ismeretlen terepen.

 

A kezelhetőség már sokszor bizonyított. Határozottan – akár kesztyűben is jól érezhetően – működő és mégis finoman mozgó forgótárcsás kapcsoló, mely rövid és hosszú lenyomásokkal is operál – így azonnal elérhetővé tesz számtalan funkciót.

Az akkumulátor a már egy ideje jól teljesítő, szabvány InfiRay beépíthető akkumulátor, mely könnyen és gyorsan cserélhető a terepen is, és gyorsan tölthető a USB-C csatlakozón keresztül a készülékházban.

 

Az előtét mód sajátos módon érhető el a Hybrid esetében. Itt nem adapter rögzíti azt a nappali céltávcsövön, hanem a fegyveren lévő meghosszabbított sínre rögzíthető – így tengelybe állítva a nappali optikával. Mindent egybevetve nagy teher esik le a felhasználó válláról, aki az előtét mobilitása, illetve a fix rögzítésű céltávcső vélt nagyobb precizitása közül kellett, hogy válasszon mindeddig. A belövés menü és a tárolható belövések mostantól szabad kezet és maximális rugalmasságot nyújtanak.

Gyártó

Infiray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay Hybrid HYH50W hőkamera céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor