InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső

6 999 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

A Rico hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. A céltávcső beépített akkumulátorral rendelkezik és lézeres távmérővel felszerelt. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában.

InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső

Páratlan képminőség

Most jöjjön néhány elképesztő adat…

A Rico széria egy teljesen független fejlesztésű, nagy teljesítményű infravörös VOx szenzorral rendelkezik, mely kivételesen élénk, informatív képeket szolgáltat. A beépített !!! 1280×1024 pixel méretű érzékelő !!! és a képalkotó processzor együttese valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A 2560×2560 pixeles LED kijelző jelenleg az elérhető legjobb minőséget és kontrasztot garantálja – még szokatlanul hideg időben is. 

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

12 μm-es szenzor

A Rico 75 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás, 1280 x 1024 pixeles szenzora révén egy emberalakot akár 3896 m-es távolságból is képes észlelni. – Eddig nem látott teljesítményről beszélünk.

A Rico kiválóan használható nagyítási tartománnyal rendelkezik, mozgás szenzora, digitális iránytűje, WiFi képmegosztása és 128 GB belső memóriája óriási kapacitást nyújt fotó-, vagy videórögzítési célokra. 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a jól kezelhető súly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A használat során akár a 6 óra üzemidő is elérhető. A Rico széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot.  A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető “Ultraclear” mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Növelt észlelési távolság

A kiváló optika és a professzionális termikus szenzor akár kisebb mint 25 mK-es termikus érzékenységet (NETD) garantál, mely az elérhető egyik legjobb érték a jelen technológia mellett, és az elmúlt évek hőképeit messze megelőzi részletességét tekintve. Az RL42-vel egy kb. 1.8 méter magas hőkibocsátó több mint 3800 méterről észlelhető.

Cserélhető akkumulátor csomag

A Rico egy beépített 4400 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mellyel ideális felhasználási körülmények között akár 6 óra üzemidő érhető el. 

Beépített kép- és videó rögzítés

A megfigyelés során a Rico készíthet felvételeket. A rögzített adatok egyszerűen megoszthatóak a beépített WiFi segítségével. Az egyszerűen használható funkció és a nagyméretű beépített memória révén a különleges pillanatok alatt oszthatóak meg a kollégákkal, barátokkal, vagy családtagokkal.

Beépített gyorsulásmérő és digitális iránytű

A gyorsulásmérő és a digitális iránytű együttese növeli a pontosságot. A kijelzőn pontosan jelzi a lövés irányát és a fegyver esetleges döntött állapotát.

Gyártó

Infiray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor