INFIRAY TUBE TD50L ÉJJELLÁTÓ CÉLTÁVCSŐ + 940 IR FÉNYVETŐ + AKKU SZETT

419 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

Az InfiRay Tube TD50L egy nagy teljesítményű digitális éjjellátó céltávcső, amelyet a hagyományos nappali céltávcsövek tubus szerű felépítésével terveztek, hogy optimálisan használható legyen gyűrűs szerelékeken. A TD50L a tökéletes digitális éjjellátó optika az igényes vadászok számára, akik értékelik a klasszikus eleganciát és kiváló fényérzékenységet keresnek. Az akár 13 órás üzemidejével és IP67-es besorolásával a TD50L szinte minden vadászati ​​körülmény között egész éjjel bírja a gyűrődést.

INFIRAY TUBE TD50L ÉJJELLÁTÓ CÉLTÁVCSŐ + 940 IR FÉNYVETŐ + AKKU SZETT

Kiváló éjjellátó képesség

Az 50 mm/F1.2 nagyméretű és minőségi objektívje, az 1440×1080 pixel felbontású CMOS HD szenzor, a rendkívül nagy fényérzékenység, a nagy felbontású kijelző, nagy teljesítményű infra fényvető és a rendkívül hatékony algoritmus teszi a TD50L-t tökéletes digitális éjjellátó céltávcsővé. Kiváló fényérzékenysége hold nélküli éjszakákon is kivételes.

Három képmód

Három képmód elérhető a TD50L beállításai közt. Használható Nappali módban, Hold módban és a Csillag módban. Nappali üzemmódban a színek valódi megjelenítését eddig nem látott szinten nyújtja a készülék. A Hold- és Csillag mód alatt a TD50L nemcsak a tökéletes éjszakai képalkotást kívánja biztosítani a felhasználóknak, hanem remek képfrissítésével élvezetes képmegjelenítést is kínál a megfigyelési tartományban. A speciálisan kialakított Csillag mód tiszta éjszakai látási tartományt biztosít még rendkívül gyenge fényviszonyok között, vagy hold nélküli éjszakában is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INFIRAY TUBE TD50L ÉJJELLÁTÓ CÉLTÁVCSŐ + 940 IR FÉNYVETŐ + AKKU SZETT” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor