INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA

289 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– 13 mm fókusztávolság, fix fókusz
– 256×192 pixeles érzékelő12 µm pixel méret
– Észlelési távolság: – (autó), – (szarvas), 675 m (emberalak)
– 13.5° látószög, NETD <= 40 mK
 WIFI, képrögzítés lehetőség

INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA

Az Infiray X-Eye C2W hőkamera az E2n továbbfejlesztett változataként került a piacra. Ezzel az új modellel még tisztább és részletgazdagabb képet, világosabb és részletesebb látómezőt és továbbfejlesztett forrópont követést kapunk. A beépített 16 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Beépített kép-a-képben funkciója javítja a pontosságot azáltal, hogy kétszeresen nagyított képet biztosít a szélkeresztről a kijelző tetején. Segít a felhasználóknak nagyítani a célpontokon, miközben a látómező többi része látható marad.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legforróbb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

Gyártó

Infiray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INFIRAY X-EYE C2W HŐKAMERA” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor