InfiRay X-Eye E3n hőkamera okos szett (tok, nyakpánt, csavar, powerbank 10 Ah)

349 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– okos szett kiegészítőkkel – 19 mm fókusztávolság, fix fókusz – 384×288 pixel érzékelőfelbontás – 17 µm pixelméretű érzékelő – 0.85 – 3.4x nagyítás – 720 x 540 pixeles kijelző – Észlelési távolság: 1739 m (autó), 653 m (szarvas), 739 m (emberalak) – 19.5° látószögNETD <= 40 mK

InfiRay X-Eye E3n hőkamera okos szett (tok, nyakpánt, csavar, powerbank 10 Ah)

720×540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 19 mm-es fókusztávolságú objektívnek, a 0.85-szörös alap nagyításnak és 384x288pixel felbontású 17µm-es érzékelőnek köszönhetően igen széles a látómező.

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.

A 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál.

beépített akkumulátorral akár 15 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

Gyártó

Infiray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay X-Eye E3n hőkamera okos szett (tok, nyakpánt, csavar, powerbank 10 Ah)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor