INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA

399 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– 19 mm fókusztávolság, fix fókusz
– 384x288 pixeles érzékelő17 µm pixel méret
– Észlelési távolság: – (autó), – (szarvas), 696 m (emberalak)
– 19.5° látószög, NETD <= 40 mK
– WIFI, képrögzítés lehetőség

INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA

Az Infiray X-Eye E3W hőkamera az E3n továbbfejlesztett változataként került a piacra. Ezzel az új modellel még tisztább és részletgazdagabb képet, világosabb és részletesebb látómezőt és továbbfejlesztett forrópont követést kapunk. A beépített 16 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Beépített kép-a-képben funkciója javítja a pontosságot azáltal, hogy kétszeresen nagyított képet biztosít a szélkeresztről a kijelző tetején. Segít a felhasználóknak nagyítani a célpontokon, miközben a látómező többi része látható marad.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legforróbb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

Gyártó

Infiray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INFIRAY X-EYE E3W HŐKAMERA” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor