InfiRay X-Eye E6n hőkamera

850 000 Ft

– 25 mm-es fókusztávolság, manuális fókusz
– 640×512 pixeles érzékelő felbontás, 12 µm pixelméret
– 0.95 – 3.8-szoros nagyítás (0.95x optikai, 1 – 4x digitális)
– észlelési távolság: 1378 m (emberalak)
– látószög: 17,5°NETD <= 40 mK

InfiRay X-Eye E6n hőkamera

Innovatív, kiváló tulajdonsággal rendelkező segédeszköz az éjszakában. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését. Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E6 -al tökéletes, kristálytiszta élesség mellett figyelheti meg a célpontot a legsötétebb éjszakában is. Rendkívüli hatékonysággal és biztonsággal használható cserkelés, után keresés és megfigyelés közben is. 1280×960 felbontású kijelzője a jelen technológia maximumát nyújtja felhasználójának. Az olcsóbb kategóriás hőkamerákkal összehasonlítva képe élménnyé teszi a megfigyelést. Manuális fókusza segítségével új távlatokat nyit az élesség beállíthatóságával. 25 mm-es fókusztávolsága széles látómezőt  garantál, amiben az észlelési távolság egy autó esetében akár 3000 m feletti, emberalak esetében pedig 1298 m is lehet. Az azonosítási távolságok is magukért beszélnek. Remek felbontásának köszönhetően egy autó formája akár 800 m-ről, emberalak pedig akár 340 m-ről egyértelműen azonosítható.

Analóg videó jel kivezetéssel rendelkezik, melyre menüből engedélyezhető kimenő videó jel, így felvétel külső készülékkel rögzíthető.

A 25 mm-es fókusztávolságnak köszönhetően a nagy távolság sem akadály.

A dioptria állítóval pedig bárki saját szeméhez állíthatja be a képet.

  • Nagyítási fokozatai: 2x, 4x
  • 1280×960 kijelző felbontás
  • 640×512 érzékelő felbontás
  • 12 µm pixel méretű érzékelő
  • 50 Hz képfrissítés
  • 25 mm fókusztávolságú optika

*  NETD: “Noise Equivalent Themperature Difference”  –  A kifejezés alatt jelzett mérőszám azt jellemzi, hogy a hőkamera érzékelője milyen érzékenyen tud különbséget tenni a tárgyak által kisugárzott hőmennyiségek között. Jellemző mértékegysége a milli Kelvin (mK)

Gyártó

Infiray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„InfiRay X-Eye E6n hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük