Leica Amplus 6 1-6x24i L-4a céltávcső

552 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– 6-szoros zoom tartomány
– nagy fényáteresztő képesség
– rendkívül strapabíró
– megbízható mechanizmus

Leica Amplus 6 1-6x24i L-4a céltávcső

SKU 50100 Kategóriák ,

Megbízhatóság a mindennapi használat során

A Leica Sport Optics (Wetzlar) egy újonnan kifejlesztett céltávcső sorozatot mutat be Leica Amplus 6 néven.

A prémium kategóriás céltávcső 6-szoros zoom-tartománnyal és megvilágított szálkereszttel kerül piacra 30 mm-es tubus átmérővel. Az Amplus önmagában egyesíti a színvonalas optikai teljesítményt, a funkcionalitást és a kiváló használhatóságot a mindennapok során, és ezt tűéles megvilágított szálkereszttel egészíti ki. Emellett nagy zoom tartomány, nagy méretű kilépő pupilla és rendkívül széles látómező jellemzi. Robusztus, tartós kialakítása miatt az Amplus 6 ideális kompromisszummentes használatra a legkeményebb igénybevétel mellett is.

Az Amplus 6 kimagaslóan precíz, megvilágított szálkeresztje rendkívül keveset takar ki a célpontból, emellett tűéles és ragyogó képet nyújt – zavaró csillanásoktól mentesen. A felhasználó így ideálisnak nem mondható körülmények között is tiszta képet lát. A második fókuszsíkban elhelyezkedő Leica L-4a szálkereszt kipróbált és univerzális célzó jelként szolgál a precíz lövések leadásához.

A fejlesztés során a Leica nagy hangsúlyt fektetett a funkcionális elemek magas színvonalú kidolgozására. “Alkatrészeinek megbízhatósága biztosítja a pontosságot a döntő pillanatban. A bevált Leica DNS-re támaszkodva az Amplus 6 is semleges szín visszaadást szavatol csúcstechnológiás, hatékony bevonat technológiája révén. Ezt ötvözi ütésálló házával és kiváló felület kezelésével. Ezek teszik az újdonságot megbízható társsá a mindennapok vadászati szituációiban.” – mondja Ferdinand Mogwitz, a Leica Camera AG vadászati optika termékmenedzsere.

Jellemzők:

– 6-szoros zoom tartomány bármilyen szituációhoz
– széles látómező a tökéletes látvány érdekében
– 90% feletti fényáteresztő képesség
– rendkívül praktikus, jól kezelhető megvilágítás
– akár 90 mm-es betekintési távolság a biztonságért
– nagy méretű kilépő pupilla
– robusztusság

Gyártó

Leica

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leica Amplus 6 1-6x24i L-4a céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor