Leica CRF Rangemaster 2400-R távolságmérő

234 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– távolságmérés 10 – 2200 méterig
– 7x nagyítás
– ekvivalens horizontális távolságmérés 1100 méterig
– 0,3 másodperc mérési idő

Leica CRF Rangemaster 2400-R távolságmérő

SKU 40546 Kategóriák ,

Távolságmérés 2200 méterig
Légvonalban mért és vízszintes távolság mérése
Ekvivalens horizontális távolság mérése 10 és 1100 méter között
0,3 mp mérési idő
7 x 24-mm optikai teljesítmény dioptria kompenzációval
Sokoldalú felhasználás, elősegíti a pontos célzást
Intuitív és egyszerű kezelés
Jól látható kijelző, yard/méter átváltás
Innovatív, világos LED kijelzés önműködő fényerő szabályzással

A Leica CRF Rangemaster távolságmérők kifejlesztésének kezdetétől folyamatosan figyelembe veszik az ergonómia és a kompakt forma kompromisszumok nélküli szempontjait. A CRF Rangemaster készülékek szinte önmaguktól illeszkednek tenyerünkbe, ezért kényelmes a távolságmérő fogása, finoman működik a mérést szabályzó gomb, így a mérés pontos és megbízható. A többi termékek közül kevés nyújt ennyire sok jellemzőt ilyen kis méretű tubusban. A CRF Rangemaster készülékek átlagosan csupán 185 gramm súlyúak, jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják.

A készülékkel látott kép még szürkületben vagy más kedvezőtlen fényviszonyok között is jól érzékelhetően tiszta és pengeéles marad. A széles látómező könnyű és gyors célazonosítást tesz lehetővé. A kontrasztos, önműködő fényerő-szabályozós LED kijelzővel mindig, minden látási körülmény mellett könnyű a mért távolság és a ballisztikai adatok leolvasása.

Valamennyi Leica távolságmérő termék azonos, megbízható technológián alapszik. Ez csupán egy gombnyomással történő, pontos és megbízható távolságmérést jelent. A vadászok világszerte már több mint 20 éve használják nagy bizalommal a Leica CRF Rangemaster típusokat abszolút megbízható működésük miatt. Noha a CRF Rangemaster készülékek nagyon kompakt méretűek és ergonomikusak, távolságmérési teljesítményük nagyon meggyőző. A kiválasztott típusok különféle ballisztikai adataival a vadászok a megfelelő pillanatok helyes döntéseihez szükséges, fontos információkhoz juthatnak.

Gyártó

Leica

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leica CRF Rangemaster 2400-R távolságmérő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor