Leica Geovid 10x42 HD-R 2700 távolságmérős távcső

922 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– egyszerűsített funkciók
– könnyű kezelhetőség
– vízszintes távolságmérés 2500 m-ig
– páratlan színhűség és kontraszt
– kiemelkedő fényáteresztő-képesség
– AquaDura® bevonat

Leica Geovid 10x42 HD-R 2700 távolságmérős távcső

SKU 40804 Kategóriák ,

A Leica a már jól megismert (és Elismert) Geovid HD-B modelljeinek egy „könnyített” változatát hozta létre Geovid HD-R néven, azonos testbe bújtatva, azonos optikai teljesítmény mellett, de kevesebb funkcióval.

A HD-R ugyanis a légvonalban mért távolság mellett a vízszintesnek megfelelő távolságot is megmutatja, ezzel lehetővé teszi, hogy a hegyi vadászatokon előforduló, ferde szögben történő lövések is pontosak legyenek. Legkönnyebben azon ballisztikai tornyos céltávcsövek esetében, melyeknél lehetőség van a klikk beosztású gyűrűt méter beosztásúra cserélni és az összes tennivaló a méter beosztású gyűrű eltekerése a Geovid HD-R által korrigáltan mért távolságra. Ez a legkönnyebb, leggyorsabb segítség. Azonban Geovid HD-R által szolgáltatott adat fontos segítség lehet egy ballisztikai kalkulátor számára is!

A két új, nyolc-, illetve tízszeres nagyítású Leica Geovid HD-R 42 (Typ 402 és Typ 403) igen kis súlyúak; kompakt kialakításukkal (hasonlóan a HD-B-hez) a legjobb optikai teljesítményt nyújtják.

Gyártó

Leica

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leica Geovid 10×42 HD-R 2700 távolságmérős távcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor