Leica Geovid 8x56 HD-R 2700 távolságmérős távcső

1 234 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– megnövelt – 90%-os – fényáteresztő képesség
– vízszintes távolságmérés
– távolságmérés 2500 m-ig
– AquaDura® bevonat
– 0,3 mp mérési idő

Leica Geovid 8x56 HD-R 2700 távolságmérős távcső

SKU 40805 Kategóriák ,

A sikeres Geovid széria legújabb, 8×56 HD-R típusával a Leica újból magasra emelte a mércét. Az új csúcsmodellek kiváló fényerővel rendelkeznek az 56 milliméteres frontlencse átmérőnek és a megnövelt, mintegy 90%-os fényáteresztő-képességnek köszönhetően. A HD lencsékkel és az optimalizált Leica fényrekesz rendszerrel együtt a szabadalmaztatott Perger-Porro prizmák kiváló fényszóródás csökkentést és kontrasztot biztosítanak.

A Geovid 56 típusok egyébként jól érzékelhetően kompakt kialakításúak és – összehasonlításul – alig nagyobbak, mint a 42 milliméteres binokulárok. Az új modellek az innovatív ABC® ballisztikai funkció mellett egyéb, a bevált megbízhatóságot szolgáló, több éves erőfeszítések során alkotott termékjellemzőket is felmutatnak, amelyek különösen a ferde síkú lövéseknél és nehéz terepen előnyösek.

A Leica Geovid HD-R a légvonalban mért távolság mellett a vízszintesnek megfelelő távolságot is megmutatja, ezzel lehetővé teszi, hogy a hegyi vadászatokon előforduló, ferde szögben történő lövések is pontosak legyenek. Legkönnyebben azon ballisztikai tornyos céltávcsövek esetében, melyeknél lehetőség van a klikk beosztású gyűrűt méter beosztásúra cserélni és az összes tennivaló a méter beosztású gyűrű eltekerése a Geovid HD-R által korrigáltan mért távolságra. Ez a legkönnyebb, leggyorsabb segítség. Azonban Geovid HD-R által szolgáltatott adat fontos segítség lehet egy ballisztikai kalkulátor számára is!

Gyártó

Leica

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leica Geovid 8×56 HD-R 2700 távolságmérős távcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor