Leica Ultravid 8x42 HD Plus keresőtávcső

963 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
  • még nagyobb fényáteresztő képesség
  • fluoridos lencsék
  • káprázatos színvisszaadás

Leica Ultravid 8x42 HD Plus keresőtávcső

SKU 40093 Kategóriák ,

Megérkezett a Leica Ultravid HD sorozat továbbfejlesztett változata. A HD-PLUS család még világosabb képpel, még több kontraszttal és sokkal nagyobb fényáteresztő képességgel rendelkezik. Elengedhetetlen társsá válik a mindennapokban.

Világos és nagyteljesítményű

Bármilyen megfigyelési körülmények mellett, főleg szürkületben a jelentősen megnövelt fényáteresztő képesség, különösen a kék és ibolya színképsávban nyújt nagyobb fényerőt, optimalizált színátadást és szélesebb kontraszt spektrumot. A legkisebb részleteket is megfigyelhetjük még a késő szürkületi időszakokban is.

Csúcstechnológiás üveg, új optikai bevonat, jelentősen megnövelt fényáteresztő képesség

A prizmák kiváló fényáteresztő képességgel rendelkező speciális SCHOTT HT üvegből készültek. Az új magas hőmérsékletű plazma és vákum technológiának köszönhetően csúcsminőségű bevonat kerül a lencsékre. A fluoridos lencsék briliáns színhűséget biztosítanak, a HD lencserendszer pedig tökéletes kontrasztot és lenyűgözően tiszta képet garantál. A nagy fényáteresztő képességű lencsék és bevonatok hatékonyan szüntetik meg a fényszóródást.

Kompakt és robosztus kialakítás

Kompakt és robosztus kialakítása miatt minden helyzetben megállja a helyét, víz és szennyeződésálló. Elkészítéséhez a legjobb alapanyagokat, magnéziumot és titániumot használtak fel, a távcső vázát pedig ellenálló gumibevonat védi a sérülésektől. Az AquaDura lencsebevonatnak köszönhetően párásodás mentes még nagyobb hőingadozások esetén is, tisztítása pedig még egyszerűbb.

Megjelenés és mechanikai tökély

A HD-PLUS távcsöveket az Ultravid sorozattól megszokott diszkrét elegancia jellemzi. Egy piros „HD” felirat jelzi, hogy több rejlik a távcső belsejében, mint a korábbi sorozatok tagjaiban. Használata rendkívül egyszerű, fókuszmechanizmusa precíz és a fókusztárcsa mindössze 1,25x-ös fordulatával a teljes állítási tartomány elérhető a közel fókusz ponttól a legnagyobb távolságig.

Átmérő

42mm

Nagyítás

8x

Gyártó

Leica

Kilépő pupilla

25mm, 5

Garancia

10 év

Betekintési távolság

15, 5mm

Látómező (1000m-en)

130m

Látószög

4°, 7

Szürkületi érték

18, 3

Dioptria kompenzáció

4/-4

Vízállóság

Igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leica Ultravid 8×42 HD Plus keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor