Minox HG 8x33 BR keresőtávcső

234 990 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
 • Made in Germany
 • ideális túra- vagy nappali vadásztávcső
 • kicsi, kompakt
 • látómezeje különösen széles
 • könnyű, mindig kézre áll

Minox HG 8x33 BR keresőtávcső

SKU min62181 Kategóriák ,
 • Minox Komfort Garancia 

  Ehhez a termékhez a Minox Komfort Garancia szolgáltatása vehető igénybe, melyről részletes információt itt talál.

  Egy kis méretű, 33 mm-es frontlencséjű távcső is okozhat kellemes meglepetést. Tegye próbára nappal, és vigye magával éjszakára is! A nappali használat, túra, hajózás, cserkelés során megbizonyosodhat a különösen széles, 142 m-es látómező előnyeiről, és ezt a kompakt, tenyérbe simuló, barátságos távcsövet nem lesz kedve letenni. Az elemekkel való “harmadik típusú” találkozás sem probléma: 5 m-ig vízálló, 50 Celsius-ig üzembiztos.

  A MINOX HG típusok tűéles képükkel és természetes színvisszaadásukkal igen rangos helyet foglalnak el a csúcsminőségű keresőtávcsövek mezőnyében. A fejlesztők a legújabb optikai és gyártási eljárásokat kamatoztatva 15%-kal megnövelték a HG binokulárok látóterét.

  A wetzlari üzemben készülő távcsövek „Made in Germany” felirata a minőség, a pontosság, a tartósság és a vállalati filozófia garanciáját jelenti. A teljes fejlesztési és gyártási folyamat a legnagyobb színvonalat képviseli, a termékek a legnagyobb igényeket is kompromisszumok nélkül elégíti ki.

  A MINOX HG távcsövek optikai csúcsteljesítményéhez tartozik a 21 rétegből álló M* bevonat és a fázis-korrekciós tetőél-prizma ezüst alapú Minobright bevonata is. A HG binokulárok nagyon könnyű kezelését a MINOX által kifejlesztett, a gyors közeli élességállítást biztosító (QCF, Quick-Close-Focus) rendszer teszi lehetővé. A fókuszgyűrű egyetlen elfordításával történik a kép nagyon pontos élességállítása az igen közeli távolságtól egészen a végtelenig.

  A MINOX HG távcsövekhez neoprén nyakpánt, hordtáska és lencsevédő sapkák is tartoznak.

Átmérő

33mm

Nagyítás

8x

Gyártó

Minox

Kilépő pupilla

1mm, 4

Garancia

10 év

Betekintési távolság

16, 5mm

Szürkületi érték

16, 2

Látómező (1000m-en)

142m

Látószög

1°, 8

Dioptria kompenzáció

2 / -2

Vízállóság

Igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Minox HG 8×33 BR keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor