Minox MD 88 W spektív 20-60x okulárral

545 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

Az igényes és szenvedélyes természetjárók és madarászok számára a minőségi távcső nélkülözhetetlen. A MINOX ezért jelenlegi távcső választékát kibővítette egy új, ferde betekintésű spektívvel, a MINOX MD 88 W típussal. Ez a termék ismét a cég főbb terméktulajdonságainak következetes alkalmazásával büszkélkedik: kompakt kialakítás, kiváló minőség és nagy pontosság. A fokozatmentesen állítható okulár 20-tól 60-szoros nagyítás beállítását teszi lehetővé, így a MINOX MD 88 W APO a legnagyobb rugalmasságot kínálja.

Minox MD 88 W spektív 20-60x okulárral

SKU min62227 Kategóriák ,

Kivételesen világos kép, elbűvölő nagyítás

A MINOX MD 88 W APO nagyon jó minőségű és kiemelkedően hatékony optikai rendszerrel készül. Az apokromatikusan korrigált, ragyogóan világos képet adó, színhű, kontrasztban gazdag különleges üveg lencsék és a többszörös bevonatú felületek nagy felbontást biztosítanak. A csúcsminőségű APO technológia révén a MINOX MD 88 W APO távcső elszíneződés mentes képet tár elénk, a legkisebb részleteket is felfedő felbontással még szürkületben is. A beépített okulárral nagyon távoli tárgyakat figyelhetünk meg elbűvölő nagyítással. A részletek nagy felbontással és kiváló képminőséggel tárulnak elénk.

A kettős élességállító rendszert nagyon könnyű használni. A fő fókusz-gyűrűvel gyorsan élesre állíthatjuk a tárgyat, majd második lépésként a finom fókuszáló gyűrűvel pontosíthatjuk az élesség beállítását. A MINOX spektívet a forgatható állványfejjel kényelmesen elfordíthatjuk hossztengelye mentén és könnyedén rögzíthetjük is, így a MINOX MD 88 W a céllövészet tökéletes és nélkülözhetetlen eszköze.

A távcső praktikus napellenzője gyorsan és könnyen kihúzható, védelmet nyújt a napfény káros fényszóródásától.

A MINOX MD 88 W tervezésekor a lelkes digiscoping kedvelők különleges kívánságait is figyelembe vették az okuláron lévő, a kamera adapterhez illeszthető bajonett csatlakozó kialakításával. Ennek segítségével a spektív szinte bármelyik digitális fényképezőgéphez  csatlakoztatható. A MINOX MD 88 W rendkívül szilárd, rázkódás álló, 5 méter mélységig vízálló. A távcsőhöz készenléti tok is tartozik.

Gyártó

Minox

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Minox MD 88 W spektív 20-60x okulárral” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor