Olight Array tölthető fejlámpa

25 900 Ft

– 400 lumen fényáram
– 80 m hatótáv
– 2000 mAh-s beépített akku
– alumínium lámpaház
– kisebb távolságú szórt fény
– nagy távolságú koncentrált fény

– akár 18 óra üzemidő
– 2 év gyártói jótállás a lámpára

Olight Array tölthető fejlámpa

SKU OLIarray Kategóriák , ,

Az Olight Array a világ egyik legkisebb és legkönnyebb fejlámpája. Annyira apró, hogy a felhasználó még több órás használat után sem érzi kényelmetlennek. Kiválóan használható futás, kerékpározás közben és különböző extrém sportokra is.

A kemény alumínium ötvözetből készült lámpafejben található két LED csúcsteljesítménye 400 lm. A LED-ek előtt lévő TIR technológiás lencsék kialakítása eltér egymástól. Ennek köszönhetően a lámpa használható 1-1 LED-del kisebb hatótávolságú szórt fénnyel, vagy nagyobb hatótávolságú koncentrált fénnyel. Mindkét LED együttes használatával a két fényfunkció kombinálható.

Ki-és bekapcsoláskor, illetve üzemmód váltáskor a lámpa fénye fokozatosan erősödik, vagy csökken, hogy a felhasználó szemét kímélje a hirtelen fényerő változás zavaró hatásától. Bekapcsoláskor óvja a szemet a véletlen szembevilágítás ellen.

beépített 2000 mAh-s lítium polimer akkumulátor 18 óra működési időt tesz lehetővé. Az akkumulátort 4 fokozatú töltöttség visszajelzővel látták el. Merülését 10%-os töltöttségi szint elérése esetén hangjelzéssel jelzi a felhasználó számára. Az akkumulátor lemerülése után a lámpa tovább üzemeltethető külső akkumulátorról (power bank) Micro USB port-on keresztül.

A fejpánton fényvisszaverő mintát helyeztek el, a sötétben való láthatóság érdekében.

Gyártó

Olight

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olight Array tölthető fejlámpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük