Pulsar Axion Key XM30 hőkamera keresőtávcső

474 000 Ft

Az Axion Key XM30 hőkameráról szóló tsztet ITT elolvashatod!

– 30 mm fókusztávolság, manuális fókusz
– 320×240 felbontású szenzor, 12 µm-es pixelméret
– 2.5-10x-es nagyítás
– 1200 m észlelési távolság

Pulsar Axion Key XM30 hőkamera keresőtávcső

Mivel úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az emberi kézbe, illetve egy átlagos zsebben is elférjen, a Pulsar új hőkamerája komfortos fogást és kezelhetőséget kínál. A kompakt tervezés tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy vadászataid során mindig veled lehessen.

Az új hőkamera kitűnik kompakt méretével, felhasználóbarát kezelhetőségével és ergonomikus formatervével, amik együttvéve nagyon magas szintű komfortot és használhatóságot garantálnak.

A nagy fényáteresztő képességű frontlencse a szenzor 12 µm-es pixelméretével karöltve remek felderítőképességgel ruházza fel az Axion hőkamerát. Egy átlagos 1.8 méter magas objektum (emberalak) teljes sötétségben is akár 1200 méteres távolságból detektálható. Az új 12 µm-es technológiának köszönhető a nagyobb mértékű optikai nagyítás és nagyobb észlelési távolság, és ugyanez a paraméter segít kompaktabbá tenni a készüléket.

A készülékház könnyű alumínium ötvözete példás szerkezeti merevséget és tűrőképességet biztosít, míg ezzel a konstrukcióval sikerült megőrizni a kis tömeget és kiváló ergonómiájú kialakítást.

A Pulsar Axion XM30 Key hőkamera keresőtávcső egy igazi kis kompakt cserkelő/utánkereső optika. 143x41x69mm-es méretű, 250g-os súlyú magnézium ötvözet váza IPX7 szabvány, így nem jelent akadály a heves esőzés, hóesés. Sőt, gyári állapotában meríteni is lehet a készüléket.

A hőkamera egy 12µm pixelméretű 320×240-es szenzort kapott, mely gyönyörű képet ad szórótávolságra, viszont észlelési távolsági kiemelkedő, 1200 méter. Ezek alapján méltó társ lesz az éjszakában, még az apró méretének ellenére is.

Gyári tartozékként egy Pulsar APS3 akkumulátor jár a készülékhez mellyel, 4-5 órát képes egy töltéssel üzemelni. Ez azt jelenti, hogy akár folyamatos használat mellett ki kell bírnia egy hosszabb éjszakai vadászatot. Természetesen ha nem lesz elegendő a 4-5 órás üzemidő, akkor lehet hozzá kiegészítő akkumulátort rendelni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Axion Key XM30 hőkamera keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük