Pulsar Axion XM30S hőkamera keresőtávcső

607 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

A mindössze 250g-os magnézium ötvözet vázzal rendelkező kis, kompakt hőkamera minden vadász hű társa lesz az éjszakában. Remek ár/érték aránya és kompakt mérete miatt minden vadász igényeit kielégíti, mindezt 3 év garanciával. Egy cserkelés során akár egy kabát vagy ing mellzsebében is elfér. A kép pedig magáért beszél. 1300 méterről képes hőforrást megjeleníteni, méghozzá ezt egy HD AMOLED SONY kijelzőn jeleníti meg. Tökéletes választás vadkárra, utánkeresésre és cserkeléshez is! Detektálási távolság: 1300m Nagyítás: 4,5-18x (Zoom) Szenzor: 320×240 pixeles 12µm pixelmérettel Kijelző: 1024×780 HD Sony AMOLED Videó és kép rögzítéssel és Stream Vision támogatással

Pulsar Axion XM30S hőkamera keresőtávcső

A Pulsar legújabb kameráját úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az emberi kézbe, illetve egy átlagos zsebben is elférjen. A kis méret hatalmas tudást rejt. A nagy fényerejű lencsének, és az új 12 mikronos pixelméretű érzékelőnek köszönhetően többet tud, mint az elődmodell, a Quantum Lite 30. Egy átlagos 1,8m magas emberalak már akár 1300 méteres távolságból érzékelhető. 

AMOLED KIJELZŐ

A 1024×768 pixel felbontású AMOLED kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető.

MAGNÉZIUM HÁZ

A ház anyaga nem az ebben az árkategóriában megszokott Technopolymer, hanem könnyű és erős magnézium ötvözet. Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhat a felhasználó a terep és hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. ​

12 MIKORONOS SZENZOR

Az új  12 mikronos,  320×240 Pixel felbontású érzékelőnek, és a 30mm-es objektívnek köszönhetően egy emberi alak 1300 méterről észlelhető.

APS AKKUMULÁTOR

A beépített Li-Ion akkumulátor segítségével több, mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Az új Axion  esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

BEÉPÍTETT VIDEÓ/KÉPRÖGZÍTÉS

Videó felvételt készíthet, és állóképeket is elmenthet a beépített 16 Gb-os memóriába. Beépített Wi-Fi modul segítségével az okos telefonjához, vagy tablethez kapcsolódhat Ios, vagy Android app segítségével.

https://www.youtube.com/watch?v=d7e-pKjfBB0 

Gyártó

Pulsar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Axion XM30S hőkamera keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor