Pulsar Thermion XM30 Hőkamera Céltávcső

848 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

A THERMION hőkamera céltávcső fegyverrel való vadászatra van tervezve! Egyaránt nappali (köd, szmog, eső) és éjszakai vadászaton is kiváló optika. A távcsővel kiküszöbölhető számos környezeti akadály, mind például a magas fű, takarás..stb. Az éjjellátó berendezésekkel ellentétben a hőkameráknak semmilyen kiegészítő fényforrásra nincs szükségük.

1300 méter észlelési távolság
HD képminőség
Változtatható digitális ZOOM
12 µm szenzor (XM model)
Maximálisan használható kaliberek: .375 H&H, 12-sörétes és 9.3×64
30mm–es gyűrűs szerelékkel szerelhető
Instant rendszerfelállás
Gumírozott fém váz
IPX7 vízálllóság
HD AMOLED színes kijelző
Mobil alkalmazás (Stream vision)
Kép- és video-felvétel

Pulsar Thermion XM30 Hőkamera Céltávcső

AMOLED KIJELZŐ
A Thermion XM30 HD AMOLED kijelzőjének köszönhetően sokkal kontrasztosabb képet nyújt, mint valaha. Hibátlan, magas felbontású, ráadásul energiatakarékos.

DIGITÁLIS ZOOM
A készülék képes gyors és folyamatos zoomolásra is. Így a ZOOM (5) gomb megnyomásával válthatunk 3,5x-14x nagyítások között.

SZÉLES SZÍNPALETTA (8SZÍN)
A készülék alapbeállítása a “Hot White” színt használja. A “Colour palettes” menü segítségével egyéb színeket is beállíthatunk.

MAGAS KÉPFRISSÍTÉSI RÁTA
A hőkamera 50 képkockát képes megjeleníteni másodpercenként amivel tökéletes, folyamatos képet kapunk akár mozgó objektumok megfigyelése közben is.

ÉSZLELÉSI TÁVOLSÁG: 1300M
Modelltől függően az eszköz akár 1300m távolságban is képes detektálni.

BEÉPÍTETT VIDEO FELVEVŐ
A hőkamera beépített videofelvevőjének segítségével a rögzítés még sosem volt ennyire egyszerű. A képeket és videókat gyorsan és kényelmesen rakhatjuk át PC-re, Laptopra, akár wi-fi kapcsolattal is.

APS TÖLTÉS
A THERMION céltávcsövek egy beépített APS3 akkumulátorral működnek, melyet kiegészíthetünk további APS akkumulátorral, így növelve a működési időt.

thermion-xm30-hokamera-keresotavcso
Thermion XM30 hőkamera céltávcső
TÁVOLSÁGBECSLŐ
Az eszköz optikai rendszere miatt részben elveszítjük a térlátásunkat, de a beépített távolságbecslővel minden problémát meg tudunk oldani.
SZÉLES HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (-25° – 50°C)
A minőségi AMOLED kijelző extrém hideg és hihetetlenül magas hőmérsékleten is ki fog szolgálni, 75 Celsius fokos tartományon.

5 BELÖVÉSI PROFIL / 10 CÉLTÁVOLSÁG
Állítsd be és mentsd el az eszközben 3 fegyveredet/különböző lőszer profiljaid, célkereszt beállításaid és a lövőtávokat. A “Zoom Zeroing” segítségével, tovább növelhetjük a zeroing pontosságát

DISPLAY-OFF MÓD
Ha a hőkamerát nem használjuk egy ideig, automatikusan kikapcsolja a képernyőt, (1 perc,2 perc, 5 perc) így növelve az üzemidőt. Ha viszont újra használni szeretnénk az eszközt, a távcső másodpercek alatt újra működőképes lesz és a használt kalibrációt sem felejti el.

Gyártó

Pulsar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Thermion XM30 Hőkamera Céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor