Thermacell kézi szúnyogriasztó készülék törésbiztos, erősített házzal (MR-450X)

14 890 Ft

erősített ház
az USA hadserege által tesztelt hatóanyag
nem allergizál
mobil, tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető

Thermacell kézi szúnyogriasztó készülék törésbiztos, erősített házzal (MR-450X)

Thermacell szúnyogriasztó készülék 21 m²-es hatókörön belül távol tartja a szúnyogok, egyéb vérszívó rovarok hadát. Hasznos eszköz horgászoknak, kempingezőknek, vadászoknak egyaránt. A krémekkel és spray-kel ellentétben ez az eszköz nem terheli a bőrt különféle hatóanyagokkal, nem vált ki allergiás reakciókat. Speciális hatóanyaga az Amerikai Egyesült Államok hadserege által tesztelt és az Environmental Protection Agency engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%).

EZ AZ ERŐSÍTETT HÁZAS KIVITEL A NAGYOBB BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN.

A készüléket a mai napig használják a hadászatban, a Közel-Kelet háborús területein.

A szúnyogok távol tartását egy speciális anyaggal átitatott lapka végzi, melyből melegítés hatására kezdődik a kipárolgás. Egy kis méretű bután palack melegíti a lapkát, mely a készülék belsejében található. Bekapcsolása roppant egyszerű, típustól függően a készülék nyakán egy gyűrű elfordításával, vagy egy gomb megnyomásával történik. A készülék kikapcsolásakor a melegítés abba marad, a kipárolgás megszűnik, így a lapka más alkalommal újra használható, amíg ki nem szárad. Egy lapka 4 órára biztosítja a kellemes, szúnyogmentes környezetet, a patron pedig 12 órán át képes melegíteni.

Formaterve és praktikus mérete révén tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető. Hasznos társ a mindennapokban, legyen szó kirándulásról, vadászatról, kertészkedésről, vagy akár kültéri baráti együttlétekről. Hátizsákon rögzítve a vadon felfedezése is biztonságosabb lesz.

Tartozékok:

  • 1 db készülék
  • 1 db patron
  • 3 db lapka
    (a képen szereplő tok nem tartozék)
Gyártó

Thermacell

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermacell kézi szúnyogriasztó készülék törésbiztos, erősített házzal (MR-450X)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük