Thermacell kézi szúnyogriasztó készülék törésbiztos, erősített házzal (MR-450X)

16 500 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

erősített ház
az USA hadserege által tesztelt hatóanyag
nem allergizál
mobil, tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető

Thermacell kézi szúnyogriasztó készülék törésbiztos, erősített házzal (MR-450X)

Thermacell szúnyogriasztó készülék 21 m²-es hatókörön belül távol tartja a szúnyogok, egyéb vérszívó rovarok hadát. Hasznos eszköz horgászoknak, kempingezőknek, vadászoknak egyaránt. A krémekkel és spray-kel ellentétben ez az eszköz nem terheli a bőrt különféle hatóanyagokkal, nem vált ki allergiás reakciókat. Speciális hatóanyaga az Amerikai Egyesült Államok hadserege által tesztelt és az Environmental Protection Agency engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%).

EZ AZ ERŐSÍTETT HÁZAS KIVITEL A NAGYOBB BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN.

A készüléket a mai napig használják a hadászatban, a Közel-Kelet háborús területein.

A szúnyogok távol tartását egy speciális anyaggal átitatott lapka végzi, melyből melegítés hatására kezdődik a kipárolgás. Egy kis méretű bután palack melegíti a lapkát, mely a készülék belsejében található. Bekapcsolása roppant egyszerű, típustól függően a készülék nyakán egy gyűrű elfordításával, vagy egy gomb megnyomásával történik. A készülék kikapcsolásakor a melegítés abba marad, a kipárolgás megszűnik, így a lapka más alkalommal újra használható, amíg ki nem szárad. Egy lapka 4 órára biztosítja a kellemes, szúnyogmentes környezetet, a patron pedig 12 órán át képes melegíteni.

Formaterve és praktikus mérete révén tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető. Hasznos társ a mindennapokban, legyen szó kirándulásról, vadászatról, kertészkedésről, vagy akár kültéri baráti együttlétekről. Hátizsákon rögzítve a vadon felfedezése is biztonságosabb lesz.

Tartozékok:

  • 1 db készülék
  • 1 db patron
  • 3 db lapka
    (a képen szereplő tok nem tartozék)
Gyártó

Thermacell

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermacell kézi szúnyogriasztó készülék törésbiztos, erősített házzal (MR-450X)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor