Thermosoles fűthető aláöltöző alsó

47 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

– fűti a térdeket
– 3 fűtési fokozat (34°C; 39°C; 44°C)
– tartozék 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor
– akár 5 óra fűtési idő

Thermosoles fűthető aláöltöző alsó

A Thermosoles fűthető aláöltözet rendkívül jó választás a hideg napokra. Könnyű, komfortos, kényelmes és már önmagában is meleg viselet. Lélegző anyagának köszönhetően viselhetjük nadrág, sínadrág, vagy akár motoros ruha alatt is.

A melegítőpanelek a térdnél helyezkednek el, az aláöltözet akkumulátorai külső, erre a célra dedikált zsebben helyezkednek el, de a tartozék hosszabbító hevederrel a dzseki belső vagy külső zsebében is tárolható.

Előnyeit bármilyen szabadtéri tevékenység esetén élvezhetjük, legyen az vadászat, sí és snowboard, lovaglás, motorozás, túrázás, vagy akár kutyasétáltatás.

Rendkívül hasznos segítség és jelentősen javítja a komfortérzetet hosszú ideig hidegben, mozgás nélkül tartózkodóknak, például szabadtéri árusok, biztonsági szolgálatok dolgozói.

Az aláöltözet egy feltöltéssel, akár 5 órán keresztül üzemel, fűtési intenzitását pedig 3 fokozatban állíthatjuk a külső hőmérsékleti viszonyoknak és hőérzetünknek megfelelően.

Fűtési fokozatok:

34°C
39°C
44°C

Az aláöltözet tartozéka 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor, töltővel. Hosszú ideig kint tartózkodóknak tartalék akkuk külön is megvásárolhatók.

Az aláöltözet kézzel mosható.

Gyártó

Thermosoles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermosoles fűthető aláöltöző alsó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor