Thermosoles fűthető aláöltöző felső

47 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

– fűti a hátat és a derekat
– 3 fűtési fokozat (34°C; 39°C; 44°C)
– tartozék 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor
– akár 5 óra fűtési idő

Thermosoles fűthető aláöltöző felső

A Thermosoles fűthető aláöltözet rendkívül jó választás a hideg napokra. Könnyű, komfortos, kényelmes és már önmagában is meleg viselet. Lélegző anyagának köszönhetően viselhetjük pulóver, kabát, vagy akár motoros dzseki alatt is.

A melegítőpanelek a háton helyezkednek el, és a hát teljes felületére kisugárzik. Az aláöltözet akkumulátorai külső, erre a célra dedikált zsebben helyezkednek el oldalt, a könyök magasságában, így teljesen észrevétlen marad viselés közben. A kapcsológomb a bal ujj végén található, így akkor is elérhető a gomb, ha inget, pulóvert vagy kabátot visel az aláöltözet fölött.

Előnyeit bármilyen szabadtéri tevékenység esetén élvezhetjük, legyen az vadászat, sí és snowboard, lovaglás, motorozás, túrázás, vagy akár kutyasétáltatás.

Rendkívül hasznos segítség és jelentősen javítja a komfortérzetet hosszú ideig hidegben, mozgás nélkül tartózkodóknak, például szabadtéri árusok, biztonsági szolgálatok dolgozói.

Az aláöltözet egy feltöltéssel, akár 5 órán keresztül üzemel, fűtési intenzitását pedig 3 fokozatban állíthatjuk a külső hőmérsékleti viszonyoknak és hőérzetünknek megfelelően.

Fűtési fokozatok:

34°C
39°C
44°C

Az aláöltözet tartozéka 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor, töltővel. Hosszú ideig kint tartózkodóknak tartalék akkuk külön is megvásárolhatók.

Az aláöltözet kézzel mosható.

Gyártó

Thermosoles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermosoles fűthető aláöltöző felső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor