Thermosoles fűthető zokni

42 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

– elasztikus anyag, kényelmes viselet
– 3 fűtési fokozat (34°C; 39°C; 44°C)
– tartozék 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor
– akár 5 óra fűtési idő

Thermosoles fűthető zokni

SKU THSTS Kategóriák , , ,

A hideg idő beálltával az egyik legkellemetlenebb érzés, amikor szabadtéren eltöltött óráinkat megkeseríti a csontig hatoló érzés, hogy lefagy a lábunk. Komfortérzetünkre, de ami még fontosabb, egészségünkre is sincs jó hatással egy-két ilyen alkalom. Sokáig hatékony lehet egy bundás cipő erre a célra, de sok esetben egy ilyen eszköz szavatolhatja a megoldást, amikor már a vastag lábbeli sem elég, illetve a protokoll azt követeli meg, hogy egy vékony talpú cipőben jelenjünk meg a hideg ellenére.

A Thermo Soles fűthető zokni rendkívül jó választás a hideg napokra. Lélegző anyagának köszönhetően könnyű, komfortos, kényelmes és már önmagában is meleg viselet. Az integrált fűtőelemek teljesen körbeveszik a lábujjakat, ez a kiterjesztett fűtési terület garantálja a kellemes meleg érzetet legyen szó síelésről, snowboard-ozásról, túrázásról, korcsolyázásról vagy kerékpározásról.

Fűtési fokozatok:

34°C
39°C
44°C

Az aláöltözet tartozéka 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor, töltővel. Hosszú ideig kint tartózkodóknak tartalék akkuk külön is megvásárolhatók.

Óvja egészségét, tegye jó hangulatúvá az eddig keserű hideg pillanatokat, legyen az akár munka, vagy hobbi!

Gyártó

Thermosoles

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermosoles fűthető zokni” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor