Tickless Hunter Kullancsriasztó

7 990 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

TICKLESS Hunter ultrahangos kullancsriasztó készülék vadászok számára!

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagoka!

A TICKLESS Hunter vegyi anyagok használata nélkül véd a kullancsoktól. Csak rögzítsd biztonságosan ruházatodhoz, és a készülék akár 3000 órán keresztül távol tartja az élősködőket.

Tickless Hunter Kullancsriasztó

SKU ticklesshunter-corall Kategóriák ,

A Tickless Hunter ultrahangos impulzusai érzékelhetetlenek az emberek, kutyák és vadállatok számára, de zavarják a kullancsokat. Hatósugara kb. 2 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Mérgező anyag mentes, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, használata teljesen biztonságos mindenki számára.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

– vegyszer- és illatanyag mentes
– hatótávolsága 2 méter
– használata teljesen biztonságos mindenki számára.
– kikapcsolható
– hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
– akár 3000 órán keresztül véd

HASZNÁLATA: Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomd be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol, a következő használat előtt be kell kapcsolni. A TICKLESS kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni.

A kibocsájtott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy a zsebedbe vagy a táskádba teszed a készüléket. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben magadon vagy hozzátartozódon kullancsot találsz, azt azonnal távolítsd el hagyományos módon. A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 3000 órán keresztül működik.

Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

Gyártó

Tickless

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tickless Hunter Kullancsriasztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor