Tickless Pet Kullancsriasztó

6 990 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

Tickless Pet Kullancsriasztó – az ideális vegyszermentes megoldás kullancsok és bolhák ellen! Kifejezetten ajánljuk vadászkutyák számára, hiszen egyáltalán nem zavarja négylábú társainkat a munka során!

Ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék kutyák, macskák és más házikedvencek számára.

Tickless Pet Kullancsriasztó

SKU ticklesspet-fekete Kategóriák , ,

A kullancsok és bolhák sok veszélyes betegséget okozhatnak, ezért minden gazdi szeretné megvédeni kedvencét ezektől az élősködőktől egy megfelelő kullancsriasztóval, viszont nem mindegy, milyen módon. Ha nem csak a vérszívókat szeretnéd elkerülni, hanem a kemikáliák használata során esetenként fellépő allergiás reakciókat is, akkor válaszd a vegyszermentes TICKLESS® termékcsaládot. A termék másik nagy előnye, hogy nem kell havonta újra felvinned az állatra, az aktiválást követően nincs vele dolgod akár 12 hónapig. A TICKLESS Pet veszélyes vegyi anyagok kibocsátása nélkül tartja távol a kullancsokat és bolhákat. Használata egyszerű, csak rögzítsd az apró készüléket kedvenced nyakörvére/hámjára, és az aktiválást követően 6-12 hónapon keresztül távol tartja az élősködőket, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt.

A legfrissebb tanulmányaink alapján a készülék 94%-os hatékonysággal tartja távol a kullancsokat, méghozzá káros vegyszerek használata nélkül! Ha igazán hatékony védelmet szeretnél elérni a kullanccsal nagyon erősen fertőzött területeken is, akkor bátran használd a Tickless-t megszokott kullancsriasztó termékeddel együtt.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

– 94%-os hatékonyság, vegyszerek használata nélkül
– vegyszer- és illatanyag mentes
– 1,5 méteres hatótáv
– nem okoz allergiás reakciót
– nem kell bizonyos időközönként újra felvinni az állatra
– használata biztonságos kölyök- és vemhes állatok számára is
– hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
– akár 12 hónapig is védelmet nyújt

Hogyan működik: A TICKLESS® olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek és állatok számára érzékelhetetlen, de zavarja a kullancsokat és bolhákat, ezáltal távol tartva és az állat mielőbbi elhagyására kényszerítve azokat.

Használata: Az első használat előtt fürdesd meg kedvenced kullancsirtó samponnal és távolítsd el az állaton található élősködőket. Helyezd a TICKLESS®-t a nyakörvre és húzd ki a nyelvecskét az aktiváláshoz. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED-del bármikor ellenőrizheted a működést. Annak érdekében, hogy a TICKLESS® hatékonyan távol tartsa az élősködőket, a készüléknek folyamatosan az állatra rögzítve kell lennie! Ha az állat nyakörvét otthon leveszed, javasoljuk a TICKLESS® HOME otthoni készülék használatát.

tickless-kullancsriaszto

Hatásossága függ a szőrzet állapotától és a terület fertőzöttségétől, kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Első sorban megelőzésre szolgál, a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazita-mentesítésére nem alkalmas. Ilyen esetben a kullancsot a szokásos módon, a lehető leggyorsabban távolítsd el. A készülék átlagos időjárási körülmények között az aktiválást követően 6-12 hónapig működik.

Műszaki meghibásodás esetén 6 hónap garanciát vállalunk.

Gyártó

Tickless

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tickless Pet Kullancsriasztó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor