UOVision Compact 4G LTE Felhős Vadkamera

104 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

felhő alapú működés
– 4G LTE hálózat, kompatibilis 3G/2G hálózatokkal
– 20 MP kép, 1080P Full HD videó
– 0,4 mp reakcióidő
– 15 m hatótávolságú láthatatlan infra vaku

UOVision Compact 4G LTE Felhős Vadkamera

SKU UOVC4GLTE Kategóriák , ,

UOVision Compact 4G LTE Felhős Vadkamera

Az UOVision Compact 4G LTE felhő alapú kamerája 4G LTE hálózat segítségével képes a rögzített képek és videó felvételek továbbítására, ezáltal tömörítetlen formában juthatunk hozzá akár azonnal a kiváló minőségben rögzített képsorokhoz, hasznos időt nyerve ezáltal is. A 4G hálózat mellett természetesen kompatibilis a 3G / 2G hálózatokkal.

Az akár 20 MP méretben rögzített fotóit nappal színesben, éjjel, a nagy hatékonyságú 940 nm-es láthatatlan infra vaku segítségével fekete-fehérben nézhetjük vissza. 1080P-s Full HD videó segítségével tájékoztat a megfigyelt területen tapasztalható mozgásról, mikrofonja segítségével hangot is rögzít. 0,4 mp-es reakcióideje révén az egyik leggyorsabb kategóriájában.
Beállítható, hogy bizonyos időközönként mozgás aktiváció nélkül is képeket, illetve videót készítsen (Time-Lapse: 3 perc – 24 óra)
Beépített hely meghatározás a mobilhálózat cellainformáció alapján.
A kamera legfeljebb 32 GB-os micro SD kártyával üzemeltethető. A kamera elsődleges, nagy felbontású képeit erre rögzíti. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy a micro SD kártyát újraírja, ha az betelt.
Sorozatképek rögzítése is lehetséges 1-10-ig.
Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is. A kamera átnevezés funkcióval a hálózatba kötött kamerák esetén könnyebben beazonosíthatók a készülékek.
A Linckeazi ingyenes tárhelyet nyújt a beregisztrált készülékekhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UOVision Compact 4G LTE Felhős Vadkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor