UOVision Green30 Vadkamera

54 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– magyar menü, stabil szoftver
-Full HD videó felvétel
– 30 MP felbontás
– 2,4″-os monitor
– fénykép / videó / audio visszajátszás
– láthatatlan infra vaku

UOVision Green30 Vadkamera

UOVision Green30 Vadkamera

A megújult UOVision kamerák közül a Green 30 egy igazi ár-érték arány bajnok. A képet nem küldő kamerák közül az egyik legstabilabb készüléket ruházták fel még naprakészebb tulajdonságokkal, hiszen a memóriakártyára akár 30 MP (interpolált) felbontású fényképeket, illetve videó üzemmódban akár Full-HD minőségű, hangsávval rendelkező anyagot képes rögzíteni. Méretei pedig valóban nem lesznek árulkodóak.

Nagy érzékenységű passzív infravörös mozgás érzékelő (PIR) élesíti a kamerát bármilyen emberi, vagy állat általi mozgásra, majd nagy felbontású képeket vagy videókat készít a területről.

A készülék a legfejlettebb technológiát használja, akár 30 MP-es képeket és FULL-HD videókat rögzít hanggal SD kártyára. A elkészült képek a helyszínen pillanatok alatt visszanézhetőek a kamera menüjéből, illetve USB csatlakozón keresztül pl. hordozható számítógépre, tabletre menthetőek.

Beállítható, hogy bizonyos időközönként mozgás aktiváció nélkül is képeket, illetve videót készítsen (time-lapse). Lehetőség van manuális képrögzítésre is.

Nappal, megfelelő fényviszonyok mellett színes, éjjel, illetve rossz fényviszonyok mellett a beépített infravörös vakuval fekete-fehér képeket és videókat készít. A kamera az emberi szem számára láthatatlan infravörös LED-eket tartalmazó 40 db-os LED vakuval rendelkezik.

Áramfogyasztása csekély8 db új AA méretű („ceruza”) elemmel a kamera működési ideje akár 3-6 hónapIdőjárásálló (csapadék és hőmérsékleti tényezők). A kamera külső tápcsatlakozóval is rendelkezik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UOVision Green30 Vadkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor