UOVision Live Stream Vadkamera

149 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– Live Stream kamera
– akár 2 perc élő videó közvetítés
– felhő alapú működés

– 0,6 mp reakcióidő
– Linck Eazi felhős applikáció
– SD foglalat akár 128 GB-ig
– Javasolt a 18650 specifikációjú, vagy külső zselés akku (9-12V) használata

UOVision Live Stream Vadkamera

SKU UOVLS Kategóriák , ,

Az UOVision első Live Stream kamerája a felhőbe töltő vadkamerák minden eddigi jó tulajdonságával bír. Könnyű beállítani, hiszen bonyolult paraméterek helyett itt egy egyszerű termékregisztrációval, az applikáció mobilkészülékre való letöltésével máris hadra fogható a készülék. Az applikációból kiadott paranccsal akár 2 perces élő videóhoz juthat a felhasználó, jelentősen megkönnyítve a tájékozódást, ami a megfigyelt terület legpontosabb megfigyelését, minden eddiginél gyorsabb információhoz jutást szavatol.

Az új kamera akár 1440P-s videó felvételek rögzítésére is képes. 0,6 mp-es reakcióideje a garancia, hogy ne legyenek üresen “lőtt” felvételek, és ne csak a lassú, de a gyors cselekmény / vad is jó minőségben szerepeljen az 5 MP-es szenzor képén.

Az új, intelligens infra mozgásérzékelő már adaptívan alkalmazkodik a környezet sajátosságaihoz, így lényegesen több értékes felvétel készülhet. Mindez az intelligens szoftverrel karöltve – mely az elkészült képek közül képes a legjobbat kiválasztani – jelentősen csökkenti a “sikertelen” felvételek számát.

Az UOVision Live Stream kamerája a már bevált és intuitíven használható Linck Eazi felhő szolgáltatást használja. Első fecskeként ez a kamera kínálja a lehetőséget akár 128 GB-os memóriakártyák használatára.

A készüléket az UOVision felkészítette többféle akkumulátorral való üzemeltetésre. A készülék 18650 akkumulátorral működtethető. Így 6 db 18650 helyezhető bele. A dobozon lévő AA jelzésű akkumulátorokkal a Live funkció nem működtethető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UOVision Live Stream Vadkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor