UOVision Select 30 4G LTE Felhős Vadkamera + SIM Kártya

109 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

– egyszerűen beállítható
– felhő alapú működés nemzetközi SIM kártyával
– 4k videó, 30MP kép
– 4G LTE hálózat
– 0,2 mp reakcióidő
– 15 m hatótávolságú láthatatlan infra vaku
– magyar menü, stabil szoftver

UOVision Select 30 4G LTE Felhős Vadkamera + SIM Kártya

SKU UOVSEL30SIM Kategóriák , ,

UOVision Select 30 4G LTE Felhős Vadkamera + SIM Kártya

Az UOVision Select 30 4G LTE felhő alapú kamerája 4G LTE hálózat segítségével képes a rögzített képek és videó felvételek továbbítására, ezáltal tömörítetlen formában juthatunk hozzá akár azonnal a kiváló minőségben rögzített képsorokhoz, hasznos időt nyerve ezáltal is. A 4G hálózat mellett természetesen kompatibilis a 3G / 2G hálózatokkal. A rendkívül kis méret kiváló rejtőzködővé teszi, így remek megfigyelő eszköz lehet akár a ház körül, illetve telephely őrzése esetén is.

Az akár 30 MP méretben rögzített fotóit nappal színesben, éjjel, a nagy hatékonyságú 940 nm-es láthatatlan infra vaku segítségével fekete-fehérben nézhetjük vissza. 4K videó segítségével tájékoztat a megfigyelt területen tapasztalható mozgásról, mikrofonja segítségével hangot is rögzít. 0,2 mp-es reakcióideje révén az egyik leggyorsabb kategóriájában.
Beállítható, hogy bizonyos időközönként mozgás aktiváció nélkül is képeket, illetve videót készítsen (Time-Lapse: 1 perc – 24 óra)
Beépített hely meghatározás a mobilhálózat cellainformáció alapján.
A kamera akár 256 GB-os SD kártyával üzemeltethető. A kamera elsődleges, nagy felbontású képeit erre rögzíti. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy az SD kártyát újraírja, ha az betelt.
Sorozatképek rögzítése is lehetséges 1-10-ig.
Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is. A kamera átnevezés funkcióval a hálózatba kötött kamerák esetén könnyebben beazonosíthatók a készülékek.
A Linckeazi ingyenes tárhelyet nyújt a beregisztrált készülékekhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UOVision Select 30 4G LTE Felhős Vadkamera + SIM Kártya” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor