Zeiss Victory V8 4,8-35x60 T* céltávcső megvilágított irányzójellel

1 336 000 Ft1 450 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

Az új VICTORY V8 4.8-35×60 céltávcsővel a ZEISS ismét mesterművet szállít Wetzlar-ból. Kifejezetten hosszútávú lövészetre szánt céltávcső: hegyek között vagy nyílt terepen az új VICTORY V8 minden akadályt legyőz, melynek segítségével a vadász sikerrel jár még nagy távolság esetén is.

Zeiss Victory V8 4,8-35x60 T* céltávcső megvilágított irányzójellel

SKU N/A Kategóriák ,

A VICTORY V8 vonal referencia modellje lenyűgöző nagyítási tartományt biztosít a vadászok és sportlövészek számára egészen 35x nagyításig: a legkisebb célpont is kontrasztosan és részlet gazdagon látható. A VICTORY V8 optikai rendszere a HT és FL koncepció kombinációjának köszönhetően maximális részletgazdasággal nyűgöz le bennünket. A parallaxis-állító alapfelszereltsége. A legújabb Zeiss VICTORY V8 ily módon egy spektív és a piac legsokoldalúbb céltávcsövének tulajdonságait ötvözi. A rendkívül széles zoom-tartomány lehetővé teszi, hogy megbízhatóan reagáljunk az adott szituációra, bármilyen távolságra is lövünk.

 

Az ASV Competition magasság,- és oldalállító tornyok kombinálásával az új VICTORY V8 4.8-35×60 a végső megoldás a hosszútáv lövészetre.

Ellentétben a többi VICTORY V8 termékkel, az ASV Competition tornyon egy kattintással 0,5 centiméter állítható, ennek eredményeként a használónak finomabb állítást tesz lehetővé; így biztosítva a jól ismert ZEISS megbízhatóságot.

A 92%-os fényáteresztő képesség és az egyedülálló 60 mm objektív lencse átmérő biztosítja az elengedhetetlen fényerőt, mely lehetővé teszi a pontos lövést magas nagyítási tartományban, kedvezőtlen fényviszonyok között is.

 

A komfortos optika és a nagyméretű kilépő pupilla lehetővé teszi a gyors célfelismerést, amint a fegyvert vállhoz emeljük.

A ZEISS VICTORY V8 távcsövek bizonyított tulajdonságai

Ahogyan a V8 vonal eddigi modelljein, ezen modell szemlencséjének tetején is található egy multifunkciós, intelligens gomb, mely a megvilágított irányzójel-rendszert szabályozza.

A V8 termékcsalád forradalmi és intelligens szenzorja rendkívül praktikus, melyet a 4,8-35×60 modell is magáénak tudhat.

Az irányzójel megvilágítása automatikusan aktiválódik, amikor a fegyvert lőpozícióba emeljük, ily módon a vadász teljes mértékben a célra koncentrálhat minden körülmények között.

A felhasználónak még hideg időjárásban sem kell tartania az elektronika esetleges megbízhatatlanságától: a ZEISS VICTORY V8 megvilágított irányzójel-koncepciója a piacon létező összes rendszernél hatékonyabb és megbízhatóbb, valamint rendkívül alacsony feszültségen működik. A használója dupla elem-élettartamot élvezhet.

 

Mivel ZEISS termékről beszélünk, mindent maximális precizitással szabályozhatunk, akár kesztyűt viselve is.

A multifunkciós gombon lévő központi gomb gyors aktiválást tesz lehetővé, a szabályzó gomb pedig a megvilágított pont megvilágítási intenzitásának közvetlen, folyamatos állítását biztosítja.

 

A VICTORY V8 megvilágított irányzójel-technológiája a világon létező legkisebb megvilágított pontot jelenti: 1 000 m távolságon a célfedése egy 2 centes érmének felel meg.

Ez azt jelenti, hogy 3-4-szer finomabb, mint az összes többi megvilágított pont.

 

A ZEISS VICTORY V8 4,8-35×60 céltávcső kétféle irányzójellel rendelhető: 

 

-60-as irányzójel: rendkívül finom éles megvilágított pont

 

-43-as irányzójel: a legkiválóbb hosszútávlövő irányzójel

 

A 43-as irányzójel maximális nagyításon való célfedése nem több, mint 2 mm 100 m-en.

30x nagyításon a pontok közötti távolság pontosan 10 cm 100 m-en, ennek következtében a célpont távolságáról is kaphatunk információt. (1 millirad :10 cm/100 M)

Ez a típusú irányzójel szürkületben is kiválóan használható, mert csak a pont van megvilágítva.

ASV Competition: a legfinomabb állítás a nagyobb precizitásért

Az új ASV Competition a lövedékesés-kiegyenlítést még precízebbé teszi.

Az ultrafinom, 0,5 cm/kattintás állításnak köszönhetően ez az új lövedékesés-kiegyenlítő a legpontosabb hosszútávlövő koncepció a ZEISS-től.

Az új ASV Competition a 10 db gravírozott fémgyűrű segítségével maximális flexibilitást garantál. Ezek a gyűrűk gyakorlatilag a piacon létező összes lőszert lefedik 600 m lőtávolságig. Az új ASV Competitionkizárólag a 4,8-35×60 modellre jellemző funkció.

Gyártó

Zeiss

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zeiss Victory V8 4,8-35×60 T* céltávcső megvilágított irányzójellel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor