Zeiss Victory RF 10x54 keresőtávcső

1 620 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Mit szeretne a vadász? Véleményünk szerint a Zeiss erre tökéletes választ adott a Zeiss Victory RF sorozattal. Kompakt méretbe foglalt csúcstechnológia hatalmas szürkületi értékkel, minőségi optikával, távolságmérővel és egyedülálló ballisztikai – BIS – méréssel. A Zeiss Victory RF 10×56 egy új etalont jelent a keresőtávcsövek körében.

  • Lézeres távolságmérés
  • BIS ballisztikai információs rendszer
  • Méréstartomány 10-1200m
  • Vízálló gumiborítás
  • Lóden hátizsák

Zeiss Victory RF 10x54 keresőtávcső

SKU 525622 Kategóriák ,

A szürkület bajnoka – A Zeiss Victory RF sokkal több mint egy nagy teljesítményű keresőtávcső. Egy profi társ a vadászatokon, nem akármilyen tudással. Nagy szürkületi értékű keresőtávcső, 56mm-es frontlencsékkel. Kifejezetten esti, hajnali vadászatokra tervezett optikával. Mindemellett egy precíz távolságmérő, amely nem csak azt mutatja meg Önnek, hogy az adott tárgy milyen távolságra van, hanem – az egyedülálló Zeiss BIS rendszernek köszönhetően – abban is segít, hogy biztosan célba találjon a legnehezebb terepen is.

Masszív mégis könnyű szerkezet, amit értékelni fog főleg egy hosszabb vadászaton: nem fárad el a távcső cipelésében, ugyanakkor biztos lehet benne, hogy az erős igénybevételt is elviseli Legyen akár sár, hó, eső, fagy vagy kánikula megbízhatóan fog működni a Zeiss Victory RF 10×56 amikor Önnek szüksége van rá.

Átmérő

56mm

Nagyítás

10x

Gyártó

Zeiss

Kilépő pupilla

5, 6mm

Garancia

10 év

Betekintési távolság

16mm

Szürkületi érték

23, 7

Látómező (1000m-en)

110m

Látószög

3°, 6

Dioptria kompenzáció

3, 5, 5/-3

Vízállóság

Igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zeiss Victory RF 10×54 keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor