Ingyenes házhozszállítás 50 ezer Ft feletti vásárlásoknál!

Canissi Hunter kollekció

A Canissi Szabóság elindította régóta várt vadászkollekcióját!

A CANISSI HUNTER COLLECTION TÖRTÉNETE

MISSZIÓJUK

A Canissi mindig is a minőség és a tökéletesség mellett tette le a voksát.

Vadászkollekciójuk létrejöttével a funkcionalitás széles tárháza nyitott számukra új kapukat. Céljuk a legjobb vadászruhák elkészítése, ezért a legjobb anyagokat és technológiákat választják.

Saját tervezésű egyedi, limitált kollekciójuk hazánkban kuriózumnak számít.

Fontos számukra az innováció, ezért nagy hangsúlyt fektetnek mind az anyagok, mind az általunk használt innovatív technológiákra, a tervezés módjára.

Folyamatosan együttműködnek a szakterület legtapasztaltabb vadászaival és más tudásalapú vállalatokkal, annak érdekében, hogy ehhez az évezredekre visszanyúló sporthoz érdemben hozzátehessenek.

AZ ÚT

A Canissi izgalmas úton indult el egy olyan iparágban, amely nagyrészt a hagyományokhoz kötődik. Ez bíztatja őket arra, hogy a hagyományok tisztelete mellett az iparág egyik mozgatórugójaként működhessenek korszerű gyártási és tervezési technológiánknak köszönhetően.

Céljuk, hogy Magyarország legelegánsabb és legkorszerűbb vadászruháit készítsék el, és ezzel egy olyan közösséget építsenek ki, melyet azonos érdekek, célok, szokások, hagyományok hoznak létre, s amelyet a közös értékrend tart egyben.

Látogasson el hozzájuk és tekintse meg új női és férfi vadászkollekciójukat!

Időpontfoglalás:

+36703863204

+36703863363

www.canissi.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük