Ingyenes házhozszállítás 50 ezer Ft feletti vásárlásoknál!

Swarovski tM35 Kereskedői Termékbemutató

A Swarovski magyarországi és romániai Country Managerének, Ráskai-Kiss Zsoltnak szervezésében 2022.05.24-én tartotta a Swarovski Optik a gyermelyi lőtéren, majd a gyarmatpusztai vadászházban magyarországi viszonteladó partnerei részére az újdonságként megjelenő tM35 hőkamera bemutatóját, illetve a Swarovski cég életében aktuálisan zajló szervezeti-, stratégiai-, és kereskedelmi változással kapcsolatos tájékoztatóját.

Kezdésként a lőtéren kettő, már felszerelt puska kipróbálására nyílt lehetőség, illetőleg saját fegyverekkel egyaránt megbizonyosodhattak róla a résztvevők, hogy egy egyszerű felhelyezést követően kalibrálás nélkül is tökéletesen pontos az eszköz használatával leadott lövés.

Ezzel tulajdonképpen életszerű körülmények között bizonyítást nyert a készülék azon egyedi tulajdonsága, miszerint bármely céltávcsőre illesztve azonnal használatra kész.

A lőtéri próbát és szakmai diskurzust követően a vadászházban a tM35 részletesebb bemutatása mellett AFL –, Kahles újdonságok – bemutatója a kereskedőket érintő stratégiai és működési folyamatváltozások prezentálása, majd vacsorát követően éjszakai vadmegfigyelés került napirendre.

Várjuk üzletünkben az érdeklődőket, akik szeretnének közelebbről is megismerkedni az újdonsággal.

Németh Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük