DDOPTICS PIRSCHLER RANGE 10X45 BARNA TÁVOLSÁGMÉRŐS KERESŐTÁVCSŐ

592 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

Funkciók

A távolságmérő kijelzője több fokozatban állítható a környezeti fényviszonyokhoz. A távolság önmagában, vagy szögmértékkel is kiíratható, de akár a ballisztikus távolság és a szög is megjeleníthető.

A mértékegység méterről yardra változtatható.

A folyamatos távolságmérés a mérőgomb lenyomva tartásával végezhető el.

A DDoptics 30 év gyártói garanciát vállal a távcsőre

DDOPTICS PIRSCHLER RANGE 10X45 BARNA TÁVOLSÁGMÉRŐS KERESŐTÁVCSŐ

SKU DDS441931047 Kategóriák ,

A Pirschler széria legújabb tagja, a Range 10×45 távolságmérős keresőtávcső nagy teljesítményű távolságmérőjével magasra teszi a mércét a DDopticsnál.

A Pirschler Range távcsövekben a gyártó Abbe-König prizmákat és nagyobb átmérőjű lencséket használ. A nagyobb objektív lencse, az Abbe-König prizmák és kiváló minőségű többrétegű bevonat kombinációja teszik lehetővé, hogy a távcső lényegesen jobban teljesítsen szürkületben, vagy éjszaka, mint a konkurens modellek.

Kompakt, könnyű és nagy fényerejű távcső nagy hatótávolsággal és pontossággal. Ez az új Pirschler Range 10×45 beépített távolságmérővel.

Lebilincselő megjelenés kiváló áron

A 45 mm-es átmérőjű frontlencse és az apokromatikus ED lencsetag fényes, ragyogó képet biztosít kromatikus aberráció nélkül. Mint minden Pirschler távcső esetében, a DDoptics itt is az Abbe-König rendszerre támaszkodik a prizmák elhelyezésénél a lehető legjobb fényáteresztés elérése érdekében.

Átlagon felüli hatótávolság és precizitás

A beépített lézerrel akár 3 km-es mérési tartományok is elérhetőek. Ez a tartomány azonban erősen függ a külső körülményektől, mint például a levegő hőmérséklete, vagy a céltárgyról történő visszaverődések. 40 fokos hőség és párás levegő esetén ez a távolság akár 1200-1500 m-re is redukálódhat. A legpontosabb tartományok 20 fokos hőmérsékleten érhetőek el – betonépület esetén.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DDOPTICS PIRSCHLER RANGE 10X45 BARNA TÁVOLSÁGMÉRŐS KERESŐTÁVCSŐ” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor