Könyv: Csergezán Pál

12 990 Ft

Nehezen hihető. de napjainkig nem került sor hagyatékának összegyűjtésére, képeinek albumba rendezésére! Ez egy hiánypótló kötet a művész közel 160 eredeti festményének, grafikájának ad helyet. Az önmagukért beszélő képek mellett, Nomád Földi László írása enged betekintést  a művész életébe.

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Könyv: Csergezán Pál 12 990 Ft
Biztonságos fizetés

Vásárolj te is a Weigl Vadászboltnál!

  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár 1 napos házhoszállítás
  • 50e Ft felett ingyenes házhozszállítás
  • Szakértők által válogatott minőségi termékek

 

Nem biztos benne mit válasszon?

Keressen minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írjon e-mailt a info@beo-pa.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Hazánk egyik legismertebb és nemzetközileg is számon tartott vadászfestője a XX, században, Csergezán Pál (1924-1996). Alkotásait elsősorban a vadászok tartják magukénak, de természetszeretők és lovas társadalom is értékeli képeit. Színvilága, – igazi kifejező eszköze az ecset, az olajkép volt – visszaadja az Isten teremtette világ hangulatait: a hóban didergő foglyok mellől úgy érezzük, arcunkba fúj a csípős, hideg szél, a pipacsos réten álló vörös őzbak láttán, orrunkba csap a vadvirágok illata. Ceruzarajzaival vissza tudja adni a pillanat varázsát, a mozdulatlan rajzon a mozgás dinamikáját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Könyv: Csergezán Pál” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük