Pulsar Merger LRF XP35 Hőkamera Keresőtávcső

1 340 000 Ft tart. Áfa

 • Nagyítás: 2x – 16x
 • Detektációs távolság: 1350 m
 • Felbontás: 640×480 17 µm (NETD <25 mK)
 • Klasszikus tervezés & kompakt méret
 • Továbbfejlesztett képalkotás növeli a megfigyelés élményét
 • 1000 méterig precíz távolságmérő
 • Minőségi, megerősített magnézium ötvözet borítás
OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Pulsar Merger LRF XP35 Hőkamera Keresőtávcső 1 340 000 Ft tart. Áfa

Raktáron - Akár 1 napos házhozszállítás!

Cikkszám: P-77484+ Kategória:
Bennünk nem fogsz csalódni!
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Akár 1 napos házhoszállítás
 • 50e Ft felett ingyenes házhozszállítás
 • Szakértők által válogatott minőségi termékek

 

Nem vagy biztos a választásodban?

Keress minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írj e-mailt a info@weigl.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Pulsar Merger LRF XP35 Hőkamera Keresőtávcső
1 340 000 Ft tart. Áfa
Egyéb kérdése van a termékkel kapcsolatban?

A +36 (1) 600 5600 számon várjuk hívását!

Hőkamera teljesítmény Pulsar módra!

Új hőkamera keresőtávcső

Merger LRF XP35

Klasszikus dizájn. Kompakt méret.

A Merger LRF XP35 modellek a nappali távcsövek klasszikus dizájnjával rendelkeznek. A 35 mm-es modell kompaktabb formátumot kínál, ezek a hőkamera távcsövek kényelmesen elférnek a kézben, vonzó külső esztétikát és kényelmes fogást biztosítva. A Merger LRF XP35 kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt a látómező és a képminőség tekintetében.

Magas érzékenységű Európai gyártmányú 640x480 hőkamera szenzor, NETD kevesebb mint 25 mK értékkel

Egy magas érzékenységű, európai hőkamera szenzor < 25 mK NETD értékkel rögzíti a minimális hőmérséklet-különbségeket alacsony hőmérséklet-különbségű körülmények között, valamint eső vagy köd esetén. A 640×480 pixeles felbontás biztosítja a célpont megbízható azonosítását, a vad fontos anatómiai jellemzőinek magas színvonalú megjelenítését, valamint a környező táj apró részleteinek megjelenítését.

A legszélesebb látómező a hőkamera távcsövek kategóriájában 17,8°

A 640×480/17 µm szenzor a Merger LRF modellkínálatban a legszélesebb, 17,8 fokos látómezőt kínálja. A széles látómező egyszerűsíti a pásztázást és észlelést, miközben minimalizálja a kép remegésének hatásait és növeli a helyzetfelismerést. A kiváló képminőség alap nagyításon, kombinálva a széles látómezővel, javítja a kényelmet.

Beépített precíz lézeres távmérő. Mérés akár 1000m-ig

A cél távolságának megértése alapvető tényező a helyes döntések meghozatalában. A beépített lézeres távmérő, amely akár 1 kilométeres tartományban is mér, lehetővé teszi a távolságok mérését egyszeri mérések és folyamatos pásztázási módok során ± 1 méteres pontossággal a helyzet gyors és hibamentes felmérése érdekében.

Két szemmel történő megfigyelés kényelme

A Merger LRF távcsövek optikai kialakítása figyelembe veszi az emberi látás természetét. Természetes, hogy egy személy két vizuális csatornán keresztül egyszerre kap vizuális információkat. Két szemmel történő megfigyelés kevésbé fárasztó, mint egy szemmel. Ez jobb észlelést jelent a kicsi vagy gyenge objektumok esetében, és jobb teljesítményt alacsony kontrasztú helyzetekben, mint hasonló technikai szintű monokuláris hőkamera eszközök esetében. A Merger LRF távcsövek pupillatávolsága 62 és 74 mm között állítható a felhasználó egyedi jellemzőinek megfelelően.

Beépített fénykép- és videórögzítő 16 GB belső memóriával

A Merger LRF beépített videórögzítővel rendelkezik. A Merger LRF belső memóriája órányi videót és több tízezer fényképet tud tárolni. Egy gombnyomás elegendő egy érdekes jelenet lefényképezéséhez vagy a videó rögzítésének megkezdéséhez. A fájlok letöltése egyszerű USB Type-C vagy mobilalkalmazás segítségével.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi összekapcsolja a Merger LRF-et az Android és iOS okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazás segítségével. Ez számos lehetőséget nyit meg, beleértve a vezeték nélküli eszköz szoftverfrissítéseit, a valós idejű képátvitelt az eszközről az okostelefon képernyőjére, a közösségi médiában való közzétételt a készülékkel rögzített fényképek és videók esetén, vagy az üzenetküldőkbe való átvitelét, az eszköz digitális funkcióinak távoli vezérlését és a legfrissebb hírek elérését a Pulsar-tól. Továbbá, a regisztrált felhasználók 16 GB felhőalapú tárhelyet kapnak a készülékkel rögzített fényképek és videók számára.

További funkciók

3 szintű érzékenységnövelés

A jelerősítés szintjének kiválasztása, új szűrőalgoritmusokkal kombinálva, finom fényerő és kontraszt beállításokkal nagyszerű lehetőségeket kínál a vadásznak hosszú távú megfigyeléshez változatos időjárási és hőmérsékleti körülmények között. Az erősítés beállítása segít meghatározni az állat jellemzőit, akár az agancsról és biztosítja az objektumok és a háttér tiszta megjelenítését a látómezőben.

Masszív magnézium ötvözet ház

A Merger LRF-t állandó, gyakran kemény használatra tervezték. A magnézium ötvözet ház egyszerre könnyű és erős. A ház megbízhatóan védi a hőkamera eszköz belső alkatrészeit az ütésektől, leeséstől, nedvességtől, hőtől vagy hidegtől. Ugyanakkor a fémház hatékonyan vezeti el a hőt az elektronikától, és növeli az eszköz működésének konzisztenciáját hosszú távú megfigyelés során.

Dupla akkumulátorrendszer

Akár 9 óra folyamatos működés A Merger LRF-et két újratölthető akkumulátorral működik: egy beépített 4 Ah kapacitású, a másik cserélhető 3,2 Ah kapacitású. Egyetlen töltés akár 9 óra akkumulátor-élettartamot biztosít. A cserélhető akkumulátor testén található domborítás az akkumulátor pontos pozíciójának meghatározásához lehetővé teszi az üres akkumulátor gyors és magabiztos cseréjét újra teljes sötétben, tapintás alapján.

IPX7 vízállósági besorolás

Az IPX7 vízállósági besorolás biztosítja a védelmet az erős esőzéssel, hóval vagy más csapadékkal szemben. Az egység hibátlanul működik, még akkor is, ha legfeljebb 1 méter mélységben, akár 30 percig vízbe merítik.

Széles működési hőmérséklet-tartomány (-25 -tól +50°C-ig)

A Merger LRF háza, tápegysége, optikája és elektronikája úgy van kialakítva, hogy széles hőmérséklet-tartományban használható legyen. A Merger biztosítja a megbízható és hatékony teljesítményt akár -25°C-os fagyban is.

Magas kontrasztú HD AMOLED kijelző

Miközben a Merger HD AMOLED kijelzői éles, gazdag kontrasztú, élénk színű látómezőt nyújtanak, az AMOLED technológia hibátlan, folyamatos, nagy felbontású képet és energiatakarékosságot biztosít.

8 színpaletta kiválasztása

A 8 színpaletta közül való választás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hatékonyabban megfigyelje látómezejét, optimalizálva az eszközt a speciális feladatokhoz és reagálva a megfigyelési körülmények változásaira. A White Hot, Black Hot és Red Hot az objektumok észlelésére optimális, a Rainbow és Ultramarine növeli a felismerési és azonosítási esélyeket. A Red Monochrome, Sepia és Violet leginkább az éjszakai hosszú megfigyelésre alkalmasak.

Közelségérzékelő vadászatra tervezve

A sötétben való megfigyelés rejtőzködést igényel, hogy a vad ne érezzék jelenlétünket. A készenléti üzemmódba kapcsolás a Kijelző Kikapcsolás funkcióval egy szokásos módja a szemlencsék háttérvilágításának megelőzésére. Ennek a feladatnak az egyszerűsítése érdekében a Merger LRF beépített közelségérzékelővel rendelkezik.

Ez egyfajta kijelzőkapcsolóként működik a háttérvilágítás expozíciójának megakadályozására a sötétben. Amikor a készüléket eltávolítják a szemektől, a közelségérzékelő mindkét kijelzőt kikapcsolja, és amikor a készüléket közelebb hozzák, mindkét kijelző bekapcsol, kiváló képminőséget biztosítva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Merger LRF XP35 Hőkamera Keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük