Swarovski Z8i 2,3-18x56 P céltávcső

1 513 000 Ft1 548 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Törlés

A 8x-os zoom és kifinomult optikai rendszer révén egy csúcsteljesítményű és az ergonómia tekintetében is irányadó minőségű eszközt vehetünk kézbe.

  • 8X zoom faktor
  • 30 mm-es tubus

Swarovski Z8i 2,3-18x56 P céltávcső

SKU Swaro-Z8i-2,3 Kategóriák ,

AZ ELSŐ ÁTVÁLTHATÓ IRÁNYZÉK
A Z8i 1–8×24 és a Z8i 1,7–13,3×42 P típushoz rendelkezésre álló új 4A-IF átváltható irányzék maximális rugalmasságot biztosít a céltávcső használata közben.
Az irányzék – bekapcsolható világító gyűrűje révén – egyetlen gombnyomással alkalmazkodik bármely vadászati helyzethez.

EGY TORONY MINDEN ESHETŐSÉGRE
A szerszám használata nélkül rögzíthető rugalmas ballisztikai torony további rugalmasságot biztosít a céltávcső használata során.A BTF külön beszerezhető tartozék, nem képezi a Z8i részét. A ballisztikai torony különböző – tartozékként mellékelt – gyűrűk segítségével felső vagy oldalsó toronyként is rögzíthető. Felső toronyként való alkalmazásához két gyűrűtípus áll rendelkezésre: számokkal, illetve pontokkal ellátott jelzőgyűrűk, vagy lineáris skálával ellátott gyűrű.

A rugalmas ballisztikai torony felső toronyként való alkalmazása esetén – a tartozékként mellékelt gyűrűk alternatívájaként – a BTF felszerelhető az ügyfél által megadott egyedi jellemzők alapján gravírozott egyéni ballisztikai gyűrűvel (PBR) is. Ügyfeleink az egyéni ballisztikai gyűrű beállításait 2016. június 1-jétől adhatják meg a SWAROVSKI OPTIK ballisztikai programjában.

ÚJ SLP TÁVCSŐLENCSEVÉDŐ
Az új mágneszárral ellátott SLP távcsőlencsevédők (SLP-E és SLP-O) bármilyen időjárási körülmények között tökéletes
védelmet biztosítanak a Z8i lencséi számára. A távcsőlencsevédők 360°-os szögben elforgathatók, és bármely irányba nyithatók.

 

Gyártó

Swarovski

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Swarovski Z8i 2,3-18×56 P céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor