Leica Ultravid 7x42 HD Plus keresőtávcső

936 900 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
  • még nagyobb fényáteresztő képesség
  • fluoridos lencsék
  • káprázatos színvisszaadás

Leica Ultravid 7x42 HD Plus keresőtávcső

SKU 40092 Kategóriák ,

Világos és nagyteljesítményű

Bármilyen megfigyelési körülmények mellett, főleg szürkületben a jelentősen megnövelt fényáteresztő képesség, különösen a kék és ibolya színképsávban nyújt nagyobb fényerőt, optimalizált színátadást és szélesebb kontraszt spektrumot. A legkisebb részleteket is megfigyelhetjük még a késő szürkületi időszakokban is.

Csúcstechnológiás üveg, új optikai bevonat, jelentősen megnövelt fényáteresztő képesség

A prizmák kiváló fényáteresztő képességgel rendelkező speciális SCHOTT HT üvegből készültek. Az új magas hőmérsékletű plazma és vákum technológiának köszönhetően csúcsminőségű bevonat kerül a lencsékre. A fluoridos lencsék briliáns színhűséget biztosítanak, a HD lencserendszer pedig tökéletes kontrasztot és lenyűgözően tiszta képet garantál. A nagy fényáteresztő képességű lencsék és bevonatok hatékonyan szüntetik meg a fényszóródást.

Kompakt és robosztus kialakítás

Kompakt és robosztus kialakítása miatt minden helyzetben megállja a helyét, víz és szennyeződésálló. Elkészítéséhez a legjobb alapanyagokat, magnéziumot és titániumot használtak fel, a távcső vázát pedig ellenálló gumibevonat védi a sérülésektől. Az AquaDura lencsebevonatnak köszönhetően párásodás mentes még nagyobb hőingadozások esetén is, tisztítása pedig még egyszerűbb.

Megjelenés és mechanikai tökély

A HD-PLUS távcsöveket az Ultravid sorozattól megszokott diszkrét elegancia jellemzi. Egy piros „HD” felirat jelzi, hogy több rejlik a távcső belsejében, mint a korábbi sorozatok tagjaiban. Használata rendkívül egyszerű, fókuszmechanizmusa precíz és a fókusztárcsa mindössze 1,25x-ös fordulatával a teljes állítási tartomány elérhető a közel fókusz ponttól a legnagyobb távolságig.

Átmérő

42mm

Nagyítás

7x

Gyártó

Leica

Kilépő pupilla

6mm

Garancia

10 év

Betekintési távolság

17mm

Látómező (1000m-en)

140m

Látószög

Dioptria kompenzáció

4/-4

Vízállóság

Igen

Szürkületi érték

1, 17

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Leica Ultravid 7×42 HD Plus keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor