Zeiss Conquest HD 8x56 keresőtávcső

685 000 Ft

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

Zeiss Conquest HD 8×56 a legfényerősebb, 7mm-es kilépő pupillája által fiatal vadászok számára ajánlott a leginkább. A széles látómező tovább segíti a halvány részletek észrevételét.

Zeiss Conquest HD 8x56 keresőtávcső

SKU 525631 Kategóriák ,

A ZEISS vezető szerepet tölt be az innováció területén. Új szabványokat állított a /// VICTORY // CONQUEST valamint a / TERRA termékcsaládokkal, modern formaviláguknak és a legújabb technológiai megoldásoknak köszönhetően.

Németországban készülnek, elsősorban azon les vadászatot kedvelő vadászoknak, akiknek fontos a kiváló ár-érték arány. A 8×56-os, 10×56-os, valamint ebben a kategóriában kuriózumnak minősülő 15×56-os ZEISS CONQUEST HD távcsövek páratlan fényáteresztő képességgel, kategóriájuk legélesebb képével és legszélesebb látómezejével rendelkeznek. A CONQUEST HD keresőtávcsövek fényáteresztő képessége 93%, mely érték eddig nem volt tapasztalható ebben a vonzó árkategóriában.  A konkurens márkák termékei fényáteresztő képessége jelentősen alulmarad a Wetzlar-ban készültekéhez képest, értékük nem haladja meg a 90%-ot.

Nagyítás

8x

Átmérő

56mm

Gyártó

Zeiss

Kilépő pupilla

7mm

Garancia

10 év

Betekintési távolság

18mm

Szürkületi érték

1, 21

Látómező (1000m-en)

125m

Látószög

57°

Dioptria kompenzáció

4/-4

Vízállóság

Igen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zeiss Conquest HD 8×56 keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

otp_logo OTP áruhitel kalkulátor